Muhammed abiii ( jackalmami ) seni çok özledim :( (

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doctorrr

doctorrr

Üye
orhana ulaşın abiler sizden izinsiz numaranızı vermek istemedim :)

jackalmami

jackalmami

Üye
Yunus sen yarın antreman yap Fatih'le sonra bana gel. Demi Fatih, antreman şart :ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi

haa evet adamla konuşurken sandalyeden düşüyordum :D şaka bi' yana rıza esendemir havasıyla lafa girince ben şöyle bi' irkildim dedim ben senin sesini daha yumuşak beklerdim :)

- - - Eklendi - - -

sahil boyu yardıracam abi :D
O ses var ya o ses ne şarkılar söylüyor :kıskıs:

CABBAR

CABBAR

Üye
Fatih bi bakar mısın

jackalmami

jackalmami

Üye
Evet Fatih'in çok güzel sesi varmış. Öyleki, kolumu dinlendirmemde yardımcı oldu bana :ehe

CABBAR

CABBAR

Üye
Fatih sana pm atamıyorum :(

doctorrr

doctorrr

Üye

Oha rock turu ne yahu :kıskıs: O değil de sen radyo felan dedin :)
ha evet arkadaşla öyle bi' fikrimiz var itüsözlükten randevu alıcaz iki ergen radyo yayını yapıcaz :sirit: o safı oynayacak bende mülayimi biraz amatörce olacak ama olur mu olmazmı ondan bile emin değiliz...hayırlısı...ayrıca arkadaşla otutrup konuşurken o çok absürd tepkiler veriyor ben onu bastırmaya çalışıyorum keyifli oluyor :D

- - - Eklendi - - -

Evet Fatih'in çok güzel sesi varmış. Öyleki, kolumu dinlendirmemde yardımcı oldu bana :ehe
:d:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi

ha evet arkadaşla öyle bi' fikrimiz var itüsözlükten randevu alıcaz iki ergen radyo yayını yapıcaz :sirit: o safı oynayacak bende mülayimi biraz amatörce olacak ama olur mu olmazmı ondan bile emin değiliz...hayırlısı...ayrıca arkadaşla otutrup konuşurken o çok absürd tepkiler veriyor ben onu bastırmaya çalışıyorum keyifli oluyor :D

- - - Eklendi - - -

:d:
Hayırlısı olsun :) Bugün iyi konuştuk muhammed abiyle yahu babam bile soruyor kimle konuşuyordun doğruyu söyle diyor :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye

Hayırlısı olsun :) Bugün iyi konuştuk muhammed abiyle yahu babam bile soruyor kimle konuşuyordun doğruyu söyle diyor :ehe
ben öyle konuşsam annem gelir hesap sorar aha şimdi telefonu karıştırırken yakaladım çamura yatıyor kavga çıktı :zzz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt