MasteLaa
Üye
15 dk konuşup 2 saat gülen milletNe 2 saatinden bahsediyorsun sen. Onun en az bi 15 dakikası daha var.![]()

15 dk konuşup 2 saat gülen milletNe 2 saatinden bahsediyorsun sen. Onun en az bi 15 dakikası daha var.![]()

Tamam kardeşim whatsapp dan zaten konuşuyoruz sürekli
- - - Eklendi - - -
fatiiih numaranı verde whatsapp tan konuşalım![]()

yani elin herkese yetmiş valla bi' biz konuşmadık senle![]()

yarın şu lanet evden çıkıp bi' dolaşıcam şöyle o vakit konuşcaz abimleKonuşmaktan kolun tutulaBiliyor ama uyarayım![]()

tl yüklemem lazımYunus sen yarın antreman yap Fatih'le sonra bana gel. Demi Fatih, antreman şart![]()

olmaz mıYunus sen yarın antreman yap Fatih'le sonra bana gel. Demi Fatih, antreman şart![]()
Bir arayayım bakalım
Sesimi çok kalın buluyor ama korkmasın 
yarın şu lanet evden çıkıp bi' dolaşıcam şöyle o vakit konuşcaz abimle
- - - Eklendi - - -
tl yüklemem lazım![]()

haa evet adamla konuşurken sandalyeden düşüyordum
olmaz mıBir arayayım bakalım
Sesimi çok kalın buluyor ama korkmasın
![]()
şaka bi' yana rıza esendemir havasıyla lafa girince ben şöyle bi' irkildim dedim ben senin sesini daha yumuşak beklerdim 
sahil boyu yardıracam abiKulağında telefon Alanya turu atarsın ama![]()

O ses var ya o ses ne şarkılar söylüyor
haa evet adamla konuşurken sandalyeden düşüyordumşaka bi' yana rıza esendemir havasıyla lafa girince ben şöyle bi' irkildim dedim ben senin sesini daha yumuşak beklerdim
- - - Eklendi - - -
sahil boyu yardıracam abi![]()

ha evet rock turuna mı ne katılacaktın sonra hardcore metale kayıp... yoook yok
O ses var ya o ses ne şarkılar söylüyor![]()

Oha rock turu ne yahu
ha evet rock turuna mı ne katılacaktın sonra hardcore metale kayıp... yoook yok![]()
O değil de sen radyo felan dedin 
Evet Fatih'in çok güzel sesi varmış. Öyleki, kolumu dinlendirmemde yardımcı oldu bana![]()

Neden ki abimFatih sana pm atamıyorum![]()

ha evet arkadaşla öyle bi' fikrimiz var itüsözlükten randevu alıcaz iki ergen radyo yayını yapıcaz
Oha rock turu ne yahuO değil de sen radyo felan dedin
![]()
o safı oynayacak bende mülayimi biraz amatörce olacak ama olur mu olmazmı ondan bile emin değiliz...hayırlısı...ayrıca arkadaşla otutrup konuşurken o çok absürd tepkiler veriyor ben onu bastırmaya çalışıyorum keyifli oluyor 
Evet Fatih'in çok güzel sesi varmış. Öyleki, kolumu dinlendirmemde yardımcı oldu bana![]()

Hayırlısı olsun
ha evet arkadaşla öyle bi' fikrimiz var itüsözlükten randevu alıcaz iki ergen radyo yayını yapıcazo safı oynayacak bende mülayimi biraz amatörce olacak ama olur mu olmazmı ondan bile emin değiliz...hayırlısı...ayrıca arkadaşla otutrup konuşurken o çok absürd tepkiler veriyor ben onu bastırmaya çalışıyorum keyifli oluyor
- - - Eklendi - - -
![]()
Bugün iyi konuştuk muhammed abiyle yahu babam bile soruyor kimle konuşuyordun doğruyu söyle diyor 
ben öyle konuşsam annem gelir hesap sorar aha şimdi telefonu karıştırırken yakaladım çamura yatıyor kavga çıktı
Hayırlısı olsunBugün iyi konuştuk muhammed abiyle yahu babam bile soruyor kimle konuşuyordun doğruyu söyle diyor
![]()

Hayırlısı olsunBugün iyi konuştuk muhammed abiyle yahu babam bile soruyor kimle konuşuyordun doğruyu söyle diyor
![]()
elimi verdim kolumu alamadım deseydin