muhabbet kuşum konuşuyor gibi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pire0908

pire0908

Üye
    Konu Sahibi
muhabbet kuşum konuşuyor gibi
daha 1 aylıkken aldığım mubişim beni öpüyor omzuma konuyor ben konuşurken resmen ağzımın içine girmeye çalışıyor şuanda cici kelimesini öğretmeye çalışıyorum arda bi zorluyo kendini ama kelime tam çıkmıyo arkadaşlar kuşum 3 aylığa yakın adıda paşa mubişim konuşurmu sizce konuşturmak için nasıl ilgilenmeliyim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Televizyon seyret :ehe

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
bol bol müzik dinlet kendinden geçiyo hayvan
bende 8tane var 5i yavru 2si anne ile baba bi yavru daha var onada ben odamda bakıyorum baba ile odamdaki yavru çok güzel konuşuyor cicikuş babacık canım vs. gibi kelimeleri rahat söylüyor

pire0908

pire0908

Üye
    Konu Sahibi
çok saol Ç. neset ertas yalan dünya açtım :D paşa kafasını aşa yukarı sallamaya başlıyo çok tatlı

- - - Eklendi - - -

senin mubişlerde çokmuş 8

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
zikir çekiyo işte :D benim kuşlarda çok yapar onu hele benim odamda limon diye sarı bi kuş var bikaç aylık behzat ç bağımlısı oldu kuş içeri giderken omzumda geliyor plazmada behzat ç ye bakarken cırt cırt ötüyo kafa sallıyo izletmiyo bende kafese koyuyorum mecbur :D diğer dizilerde ötmüyor.

paradox07

paradox07

Üye
Sürekli aynı kelimeleri tekrar et yanında.bi süre sonra aynılarını söylemeye başlar :oke: candır muhabbet kuşları :tebessüm: benim de vardı ama öldü :(

pire0908

pire0908

Üye
    Konu Sahibi
konuşuyo beyler çok tatluuuuu cici cici kafa sallıyo cici ci cici aynen böyle

- - - Eklendi - - -

dünyanın en mutlu insanı ben olabilirim :D

- - - Eklendi - - -

ben kafese koyunca direk kafesi devirmeye bqşlıyo kafesini büyük aldım gene yırtıyo kendini mecbur beraber kalkıyoruz kahvaltı yapıyoruz beraber yaşıyoruz anlıcağınız resmen dostum oldu kerata :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Benimde beslemediğim hayvan kalmadı valla he.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...