Muhabbet Kuşu nasıl ele alışır yavru

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Muhabbet Kuşu nasıl ele alışır yavru
hocam bende 2 cennet papaganı vardı onlar yabaani yavrulayacaklar simdi diye dokunmmuyorum dun gittim kus pazarından yavru henuz duzgun ucmayı bile bilmeyen bir muhabbet kusu aldım 1 aylık falan kucuk normale gore ucamadıgı icinmi bilinmez ama ele geliyo onune uzatınca ben bunu nasıl alıstırabiliirim ne yapmalyım​

Eray1910

Üye
zamanla alışır fazla korkutmamaya bak hızlı hareketle yapma ürkmesin yani.

Türe

Türe

Üye
eline yem dok elinden yesin

ka_za

ka_za

Üye
Cennet papagani bizdede var kaciyor ve ısırıyor hala 1 yila yaklaştı. Yavruyken almadık ondan olabilir

THEMANCO

Üye
sürekli parmağını kusun pencelere doğru götür karnına değdir zamanla zıplar alışır. :oke:

Anil-D

Anil-D

Üye
ürkùtmdn al eline kafasını sev yem ver

Pro.Leon

Pro.Leon

Üye
Zamanla alisir. Benim muhabbet gelmiyor diye sikayetciydim. Simdi gitmiyor diye sikayet ediyorum :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
ben yetiştkin aldıgım kuşu alıştırmıştım nasıl yaptıgımı tam olarak anlatmam mümkün değil
bu zamana kadar bir çok kuş besledim hepsinin davranışı huyları birbirinden farklıydı
bütün kuşlar için geçerli olan alıştırma teknigi yok

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
bu ele geliyo kacmiyor ama yavru ucamiyor bile daha kabuksuz yem yiyor

Tahafall

Üye
Elinle yedir derim

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Herkes elinle yedir demiş de, bence yemeği verirken görmesi yeterli. Bir dönem 2 tane ördek besledim(ölmediler, geri verdik pislikleri çekilmiyor diye. ben de küçüktüm tabii, ilgilenemiyordum o kadar. sadece yemleme işi bendeydi. şimdi herhalde portakallı ördek falan olmuşlardır ) ilk başlarda yemi kültabağıyla verirken ( babamın projesi :D ) kaçıyorlardı. Sonra zamanla alıştılar. Isırır diye korktuğumdan pek sevmedim ama kaçmıyorlardı benden. Sonuç = Yemi gözüne sok işte :D

Haluk.

Haluk.

Üye
Bnm muhabbet kusum 3 yasinda 350 kusur kelime soyluyo ele fazla alisik degil sadece bazen geliyo. Zamaninda hep yakalamaya calisiodum :ehe