ben kuşumu küçükken ağzımdan besledim fındık, fıstık, kurabiye parçalarını ezip veriyodum hâlâ bayılır onlara, birlikte ders çalışırdık. şimdi 5buçuk yaşında benim adımı, annecim, babacım, eşşek, panço, hadi, manyak, abim ve birçok kelimeyi söylüyo
Benim kızım 5 yaşında Konuşturamadım bir türlü, erkekler konuşuyormuş meğerse
Ama ona rağmen bizi taklit etmeye çalışıyor, öpücükler ıslıklar tamam ama adını söyletemedim bir türlü Bu saatten sonra da konuşmaz artık sanırım.. Ama konuşsa da konuşmasa da onu çok seviyorum
benim kuşum kız alalı 2 ay oldu ve babacık, aşkım diyor yani bence kızlarda onunla çok ilgilenirsen konuşabiliyor bence ümidini kesme arkadaşım devam et
Genelde sadece erkek kuşların konuştuğu bir gerçek, sebebi ise dişi kuşların bizim bayanlarımız gibi kaprisli olmaları ne konuşuçam be seninle diyorlar içlerinden
Ben kendime yavru bir kuş aldım 1,5 aylık.Fakat benim alğım kuş dişi bir kuş.Ben özellikle yavru aldım konuşması için.Sizce dişi oluşu konuşmasına engelmi?
Ben kendime yavru bir kuş aldım 1,5 aylık.Fakat benim alğım kuş dişi bir kuş.Ben özellikle yavru aldım konuşması için.Sizce dişi oluşu konuşmasına engelmi?