turgutilbars
Üye
-
Konu Sahibi
-
teknoloji gelişmiştir belki yav kuş bezi filan olmuyor mu yahukuşu çok çıkarma kafesten yüksek sabit yere koy kafesi alışır 1 aya
1 hafta felan çıkartmaman lazımdı alışması içinMerhabalar, muhabbet kuşu almıştım 2 ay önce, kuşu hapsetmedim kafese mecbur olmadıkça kerata sabahları yanıma gelip beni uyandırıyor. Ama pisletmesi artık canımı sıkıyor ama kafese 1 haftadır alıştırmaya çalışıyorum ama çığırıyor strese gidiyor. Ne bileyim aklıma birşey gelmiyor altına bez bağlayabilir miyim dedim kendim yapıpyok olmaz galiba ahaha tavsiyeleriniz var mı
kerata yav10dk da bir çatlatıyor bez mi dayanır benim dolabın üstü ile ufo nun üstü yeşile boyanmıştı zamanında
Balıkları sevme şansı yok amakerata yavçok sevimli laptobumun ekranı eriyecek diye korkuyorum asitten en iyisi bizimkilere bırakmak kuşu içim acıyor stres yapınca yahu En iyisi balık diyorum bazen
olmaz mmı hiç elimle okşuyordum benim japonlarımı kaçmıyorlardı daBalıkları sevme şansı yok ama
Kuş kadar rahat sevemezsinolmaz mmı hiç elimle okşuyordum benim japonlarımı kaçmıyorlardı da
hocam vallahi temizle temizle nereye kadar yahu üniversiteden geldim laptobumun üstü böyle bombardımana tutulmuş sanki.Vallaha ben en zorunu yapıyormuşum aslında. Ben umursamıyorum pisledikçe temizliyorum
Kafesten çıkartma.hocam vallahi temizle temizle nereye kadar yahu üniversiteden geldim laptobumun üstü böyle bombardımana tutulmuş sanki.
hocam 3-4 aylık sanırsam gözleri 35-40 önce kapkaraydı.Kafesten çıkartma.
Kaç yaşında?
Benim kuşla yaşıthocam 3-4 aylık sanırsam gözleri 35-40 önce kapkaraydı.
Ah o çok beter bir şey zaten en iyi ben anlarım bunuhocam vallahi temizle temizle nereye kadar yahu üniversiteden geldim laptobumun üstü böyle bombardımana tutulmuş sanki.
Benim 2 kuşum vardı aslında. Dişi olan yumurta sıkışmasından öldü. Erkek olan hala iyi ve sağlıklı 1 - 1.5 yaşında hemen hemen konuşuyor daBenim kuşla yaşıt
Ah o çok beter bir şey zaten en iyi ben anlarım bunu
Benim 2 kuşum vardı aslında. Dişi olan yumurta sıkışmasından öldü. Erkek olan hala iyi ve sağlıklı 1 - 1.5 yaşında hemen hemen konuşuyor da
Sabırlı olmak lazım 2-4 aylık iken eğitilmelidir.2-2,5 ay zaman zarfında net kelimeler çıkartmaya başlayabilir.Dişi ise konuşması daha zor olur.Ne zaman konuşmaya başlıyor bu kuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?