İphone bolumunde eklentisi yoktu Aras abini
symbian eklentileri vardı iphone az eklenti varrdı link hepsi
sanırım tekrar elde etti onları
Ben cikiyorum Fizik calismam lazim bir ara gelirim
fizik candırfizk miBen cikiyorum Fizik calismam lazim bir ara gelirim

sıkıntı programda galiba aykut.. yedekten geri yükleme yapamıyor...Aras senin eklentiler gitmişti ya onlar i-phone ile ilgili olanlar mıydı
- - - Eklendi - - -
Sakin ol abi yedekleri başka bilgisayara almayı denesen![]()

symbian eklentileri vardı iphone az eklenti varrdı link hepsi
İphone bolumunde eklentisi yoktu Aras abini

Eklentiler komple silinmişti erol admin geri getirdi ancak konulara tekrar eklenmesi gerekiyor kardeşim sizde görürseniz link atın ekleyeyim konuya dosyalar var yani elimde![]()
Haa onu bilmiyorum. Dün bi arkadaş bana pm atmış kitaplive'a üye ol diye ama Aras'ın olaydan sonra pek güvenemedim

sıkıntı programda galiba aykut.. yedekten geri yükleme yapamıyor...
Yedeklemeyi ne diye koymuşlar onu anlayamadım![]()
ben dk şikayet ettim 7 gün
Haa onu bilmiyorum. Dün bi arkadaş bana pm atmış kitaplive'a üye ol diye ama Aras'ın olaydan sonra pek güvenemedim

O zaten aynı bilgilerle üye olursan hesap gider![]()
Nerelerde bu eklentiler ? Hani denk gelirse söylerim

başka hesapla üyeolup küfür edip gelsem
O zaten aynı bilgilerle üye olursan hesap gider![]()

ios uygulamalarda var kardeşim birde symbianda ancak symbianı müco sağolsun hallettik gibi tekrar ekledim çoğunu![]()

Kitaplive mı sana gelen mesajdaki de ?

işimiz bu görürsem atarım
ios uygulamalarda var kardeşim birde symbianda ancak symbianı müco sağolsun hallettik gibi tekrar ekledim çoğunu![]()

başka hesapla üyeolup küfür edip gelsem![]()
sanırım Çok mesakkatli olur en iyisi direk şikayet
Aynı eleman kardeşim şifre koruması yok o sitede bilgilerini direk görüyor mesela burada senin şifren atıyorum Cabbar234
yönetim senin şifreni aknıeanvfjıj78484 gibi görüyor ama orada direkt görünüyor anlatabildim mi düz mantık olay bu![]()