Muhabbet Gereksizlerde Yapılır. . .

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
insan cfw kısmında mesaj kasar mı

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: x-scarface
Akıncı

Akıncı

Üye
b@nlieue13

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Kral ben alalı 2 sene oluyor inan bir kez kitap açmadım sadece 2 önceki sınav sorularını çözdüm girdim aldık gitti. Haydar çalışıyorsa kesin alır ben daha bir de sürücü kursundan çeyrek altın kazanmıştım :ehe

Ben Motora sınavdan bir saat önce yolda çalıştım. O da çalışmak değil ha eski soruları buldum cevapları işaretledim. Soruyu okudum doğru cevabı ezberledim diğer şıklara hiç bakmadım bile. 94 aldım çıktım Ya da 93.

- - - Eklendi - - -

Şimdi dostlar casper h36 laptopum var. Bunun adaptörde kablo kırılmış şarj olmuyor Ya da çok uğraştıriyor. Yeni bi şarj aleti mi almalıyım yoksa tedavi edilebilir mı ?

- - - Eklendi - - -

Ve nokia BL-5CT bataryam var telefonda arızalanmış bu. Yenisini almak istiyorum ama orijinal olup olmadığı Nasıl anlaşılır ?

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar ve Nextman
-efşan

-efşan

Üye
Benim hiç ehliyetim olmadı. :(
Ama yat kaptanlığı ehliyetim var.
Bir de vardiya zabiti ehliyetim var. Araba kullanamam mı ki?

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar
x-scarface

x-scarface

Üye

abi ciddi misin benim bildiğim o altını almak için bir tane bile yanlış yapmaman lazım

Kardeşim o öyle değil sürücü kursunda o sınav döneminde tüm notlardan en yükseği alan ödülü kapar bizimki altın vermişti diğer bir sürücü kursu o zamanda clio araba vermişti çok kıskanmıştım keşke oraya kayıt yaptırsaydım diye :ah

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
91'de kaldım :hmmm

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye