Muhabbet Gereksizlerde Yapılır. . .

Emrgncy

Üye
@CABBAR o dı ekini niye ekledin la başlığa

geldin de bizmi muhabbet etmedik

Tepkiler: -Akıncı, CABBAR ve Dede
Hüseyin hangi Hüseyin selamun aleykum bu arada

Tepkiler: -Akıncı ve CABBAR
Sendin o
Giremiyorum ki abiiii
ooo hatırlanıyorum demek teşekkür ederim kardeşim foruma yoğun saçma sapan derslerim ve özel hayattaki işlerim yüzünden pek girme fırsatım olmuyor ama böyle ara sıra girmeye çalışıyorum

Tepkiler: -Akıncı, Emrgncy ve CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
ooo hatırlanıyorum demek teşekkür ederim kardeşim foruma yoğun saçma sapan derslerim ve özel hayattaki işlerim yüzünden pek girme fırsatım olmuyor ama böyle ara sıra girmeye çalışıyorum
Hatırlıyorum tabi ki Antalya'lı idin, Bursa'da PDR okuyordun ya da Bursa'lı idin Antalya'da PDR okuyordun

Nasılsın de hele Sizlere (özellikle de büyüklerime)birkaç sorum olacak.

Ben mezun olmaya çok yakınım. Mezun olmadan da küçük de olsa bir yerde işe başladım. Askerliği de yapmadım haliyle. Daha iyi bir yerde çalışabilmek için askerlik şartı ve tecrübe aranıyor. Sizce mezun olana kadar burada takılıp sonra askerliği mi yapmalıyım? Yoksa burada biraz tecrübe kazanıp sonra askerliği mi yapmalıyım? @Emrgncy112 @Dede @x-scarface @TheFenomen ve diğer arkadaşlar...

Tepkiler: Invoke, -Akıncı ve Emrgncy
Allah razı olsun ya baya hatırlıyon sen beni ) antalyalıyım ve bursada pdr okuyorum iyi olmaya çalışıyorum ya bi hoca var takıntılı,çok çektiren ondan geçmeye çalışıyoruz
senin işler nasıl gidiyor ?burada derken nerede takılacaksın anlamadım ?

Tepkiler: -Akıncı ve CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
Şu an çalıştığım yerde az da olsa tecrübe kazanıp sonra mı gideyim askere?

Tepkiler: -Akıncı

Enes

Üye
askerliği hallet gitsin kafan da rahat olsun bence

Tepkiler: CABBAR ve -Akıncı

ogzhnoTr

Üye
Beşiktaş Anadolu beni bekliyo lam :d

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.