Oğuzhan
Üye
Sürüsüne bereket burda çok![]()
İlk ucakla antalyaya geliyorum o zaman
Sürüsüne bereket burda çok![]()
Ya bir sey soracagim. İpodumda bulunan sarkilar itunesta yok. eszamanlama yapmaya kalkarsam ipoddaki sarkilari silecegine dair uyari veriyor. Ben ipoddan itunes'a nasil sarki atabilirim?
Aras buyur o kadar oyun paylaşıyorsun ios ile ilgili sana bu soru
Hadi len ordan o kadr ucuza vermem fizikcimi
Biliyor musun liseye basladigimdan beri o kadin dersime giriyor sansa bak 3 yildir yani
iosa aç geliyok
bizim okulda hersene değişiyor +10 kız
Yok la benim pesinde oldugum kiz baska 100 kiz bile versen hem onu hem de fizikciyi birakmam

Yok la benim pesinde oldugum kiz baska 100 kiz bile versen hem onu hem de fizikciyi birakmam

Ya bir sey soracagim. İpodumda bulunan sarkilar itunesta yok. eszamanlama yapmaya kalkarsam ipoddaki sarkilari silecegine dair uyari veriyor. Ben ipoddan itunes'a nasil sarki atabilirim?

Abi benim sarkilar bayagi karisik 1000den fazla sarki var diskografiler onlarca klasor falan cok karisik yani sarkilarin 500 tanesi falan bir klasorde toplu halde geri kalanlar sarkici ismi album olarak ayriliyor hepsini bir klasorde toplarim ama ugrasmak istemiyorum
Kardeşim ben attığım tüm şarkıları bir klasörde topluyorum önce klasörden düzenleyip sallıyorum öncekileri siliyorum
Daha bu itunes nanesini tam olarak çözebilmiş değilim![]()
Ama cihazdan itunese müzik atmayı biliyorum![]()
Bizde cihaz kullanıyoruz diyoruz ne bini bende toplasan 20 şarkı vardır![]()
Ben de onu diyorum iste cihazdan itunes'a atmam lazim
Restore edecegim edemiyorum