Enes
Üye
Allah'a şükürler olsun abi.Şükürler olsun Kardeşim. Sen nasılsın İnşallah ?
Bulabildin mi abi aparatı ?
Allah'a şükürler olsun abi.Şükürler olsun Kardeşim. Sen nasılsın İnşallah ?
Allah'a şükürler olsun abi.
Bulabildin mi abi aparatı ?
Abi Allaha şükürŞükürler olsun Kardeşim. Sen nasılsın İnşallah ?
İkisini de aynı anda görünce buradakine yazayım dedim; Eyvallah Kardeşim.
Halimize şükürler olsun, sen nasılsın İnşallah ?
geçerken uğradım sabah, hala buradayım. Haftaya dönem başlıyor çok sık giremeyebilirim 
Bi gün bi arkadaş anlattı bi laz fıkrası anlattı çok hoşuma gitti. Laz bak ben hastayım ben hastayım diyormuş kimse inanmıyormuş kendisine. Bana bakın ben hastayım diyormuş. Ölmüş mezar taşına yazmışlar hastayım dedim dedim bana inanmadınız bak ne oldu şimdi ? he ne oldu şimdi ?
ahahaha bak ne oldu şimdi 

Yazma sebebimi anladıysan ne alaFıkrasına gülünen adam
@TheFenomen

Geldim can abim. Nasılsın abi? Hayırlı bayramlar ve selamını aldım abi kusura bakma foruma girmiyorum pekCabbar.![]()
Hoş geldin Can Kardeşim. İnan şimdi daha da iyiyim. Bayağı da özlemişim seni.Geldim can abim. Nasılsın abi? Hayırlı bayramlar ve selamını aldım abi kusura bakma foruma girmiyorum pek
İnşallah abim inşallah Allah sağlık sıhhat versin, nasıl oldun abi uzun zaman oldu konuşamadık. İlerleme var mı abi?Hoş geldin Can Kardeşim. İnan şimdi daha da iyiyim. Bayağı da özlemişim seni.
Sen iyi ol da; elbet bir gün görüşürüz Paşam.
Bayramın mübarek olsun İnşallah.
Bi gün bi arkadaş anlattı bi laz fıkrası anlattı çok hoşuma gitti. Laz bak ben hastayım ben hastayım diyormuş kimse inanmıyormuş kendisine. Bana bakın ben hastayım diyormuş. Ölmüş mezar taşına yazmışlar hastayım dedim dedim bana inanmadınız bak ne oldu şimdi ? he ne oldu şimdi ?
=P