Ne bileyim iphone yazısını görünce dellendi sandımYok abi öyle bir sıkıntı yapmadı . Yeter ulan gari dediğini görmedim en fazla reset atıyor yada yetersiz hafıza diyor aç kapat devam .

Bu herif, bu kadar bağırırsa sesi kısılır.Dedim herhalde isyan bayraklarını açtı x2
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kökten kısılmış desene Allah rahmet eylesinBu herif, bu kadar bağırırsa sesi kısılır.
Not; Allah rahmet eylesin...
Bu konuya mı maxicep'e miYok abi o kadar dayanıklı değil o kadar
@Buğra reis nasılsın ? Sen nasıl başladın buraya ?

Maxicep forumaBu konuya mı maxicep'e mi![]()
Ben 2009-2010 zamanlarında Android forum sitelerinde yöneticilik yapmaya başlamıştım. Bir çok Türk Android forum sitesinde görev aldım. 2013 Şubatta MaxiCep üye oldum. Bir kaç ay sonra Test Mod sonra 2013 Haziranda Yönetici oldum. Üye olduktan sonra en kısa sürede yönetici olan kişi benim MaxiCep tarihindeMaxicep foruma

Ulan yaBu konuya mı maxicep'e mi![]()

@BuğraMaşAllah diyelim . Profesyonel yöneticiyim desene abi . Mesaj sayılarından ve konularından belli hiç boş durmak yok paylaşıma devam demişsinBen 2009-2010 zamanlarında Android forum sitelerinde yöneticilik yapmaya başlamıştım. Bir çok Türk Android forum sitesinde görev aldım. 2013 Şubatta MaxiCep üye oldum. Bir kaç ay sonra Test Mod sonra 2013 Haziranda Yönetici oldum. Üye olduktan sonra en kısa sürede yönetici olan kişi benim MaxiCep tarihinde
Yani öyle bir şey ararken yada uğraşırken tesadüf denk gelip başlamadım öyle diyeyim![]()
Onu hatırlamıyorum ama bu konuya 17 mesajım var onu biliyorumUlan ya
Şimdi bu konuya nasıl başladın onu anlat@Buğra
şuan 18 olduBence bir tane daha yazarsan 19 olurOnu hatırlamıyorum ama bu konuya 17 mesajım var onu biliyorumşuan 18 oldu

1 yıl ara vermiştim bir ara. Ara vermesem konu sayısı 15 bin civarı olur mesaj sayısı 30 bin civarı olurdu en az. Profil resmimdeki GIF boşuna değilMaşAllah diyelim . Profesyonel yöneticiyim desene abi . Mesaj sayılarından ve konularından belli hiç boş durmak yok paylaşıma devam demişsin

Ben burada yönetici olurum diye geldim ve oldum kısa ve öz
Tabi normal üye olduktan sonra ayda 500-700 arası konu açıyordum her babayiğit açamaz herhalde o kadar fazla konuyu![]()
Yohk artıkAslında çevremdeki herkes beni her türlü sosyal medya vs kullanıyor sanıyor. Tek kullandığım Face vardı. Birde üniversiteye başladıktan sonra 3 sene öncesi Instagram açtım. Başka herhangi bir sosyal medya kullanmıyorumYohk artık
Sosyal medyaya gerek duymuyorsundur bence @Buğra

Hasan aga sen 1.149 mesaj yazmışın 11.152 beğeni almışsın senin ki de tuhaf.Ulan ya![]()
Şimdi yok yani , bu arada hayırlı gecelerAslında çevremdeki herkes beni her türlü sosyal medya vs kullanıyor sanıyor. Tek kullandığım Face vardı. Birde üniversiteye başladıktan sonra 3 sene öncesi Instagram açtım. Başka herhangi bir sosyal medya kullanmıyorum![]()
Bazıları bunu basit gibi görebilir. O konuda cidden dışarıdan bakıldığı gibi öyle pek basit olmuyor.Yani inanın ne şikayetler ne konular ne saçmalıklar çıkıyor bilemezsiniz.Hasan aga sen 1.149 mesaj yazmışın 11.152 beğeni almışsın senin ki de tuhaf.
Mıhtar olamadın bir türlü bak adam adımını attığı gibi kadro da...
İşin espirisi bir tarafa yöneticilik zor be para verseler yapılacak iş değil.
Forumda aktif olacak kişilerin işi sürekli takip edecek, konu açacak ne bilim zor zanaat.
Cümleyi yanlış yazmışım. Face halen var elbette. Sadece face ve instagramŞimdi yok yani , bu arada hayırlı geceler

Buğra hoca ben 250 den sonrasını sayamadım.1 yıl ara vermiştim bir ara. Ara vermesem konu sayısı 15 bin civarı olur mesaj sayısı 30 bin civarı olurdu en az. Profil resmimdeki GIF boşuna değil![]()