Muhabbet Edelim

Sponsorlu Bağlantılar

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Yok abi öyle bir sıkıntı yapmadı . Yeter ulan gari dediğini görmedim en fazla reset atıyor yada yetersiz hafıza diyor aç kapat devam .

• Beğen
Tepkiler: Baydırman

Baydırman

Baydırman

Moderator
Yok abi öyle bir sıkıntı yapmadı . Yeter ulan gari dediğini görmedim en fazla reset atıyor yada yetersiz hafıza diyor aç kapat devam .
Ne bileyim iphone yazısını görünce dellendi sandım :p

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
PALA.

PALA.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman ve MAERKEK
Buğra

Buğra

Admin
Ben 2009-2010 zamanlarında Android forum sitelerinde yöneticilik yapmaya başlamıştım. Bir çok Türk Android forum sitesinde görev aldım. 2013 Şubatta MaxiCep üye oldum. Bir kaç ay sonra Test Mod sonra 2013 Haziranda Yönetici oldum. Üye olduktan sonra en kısa sürede yönetici olan kişi benim MaxiCep tarihinde :ehe
Yani öyle bir şey ararken yada uğraşırken tesadüf denk gelip başlamadım öyle diyeyim :D

• Beğen
Tepkiler: PALA., MAERKEK ve Baydırman
Buğra

Buğra

Admin
Ben burada yönetici olurum diye geldim ve oldum kısa ve öz :kop2:
Tabi normal üye olduktan sonra ayda 500-700 arası konu açıyordum her babayiğit açamaz herhalde o kadar fazla konuyu :eller:

• Beğen
Tepkiler: PALA., Baydırman ve MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Ben 2009-2010 zamanlarında Android forum sitelerinde yöneticilik yapmaya başlamıştım. Bir çok Türk Android forum sitesinde görev aldım. 2013 Şubatta MaxiCep üye oldum. Bir kaç ay sonra Test Mod sonra 2013 Haziranda Yönetici oldum. Üye olduktan sonra en kısa sürede yönetici olan kişi benim MaxiCep tarihinde :ehe
Yani öyle bir şey ararken yada uğraşırken tesadüf denk gelip başlamadım öyle diyeyim :D
MaşAllah diyelim . Profesyonel yöneticiyim desene abi . Mesaj sayılarından ve konularından belli hiç boş durmak yok paylaşıma devam demişsin

• Beğen
Tepkiler: PALA., Baydırman ve Buğra
Buğra

Buğra

Admin
MaşAllah diyelim . Profesyonel yöneticiyim desene abi . Mesaj sayılarından ve konularından belli hiç boş durmak yok paylaşıma devam demişsin
1 yıl ara vermiştim bir ara. Ara vermesem konu sayısı 15 bin civarı olur mesaj sayısı 30 bin civarı olurdu en az. Profil resmimdeki GIF boşuna değil :eller:

• Beğen
Tepkiler: PALA., MAERKEK ve Baydırman
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Ben burada yönetici olurum diye geldim ve oldum kısa ve öz :kop2:
Tabi normal üye olduktan sonra ayda 500-700 arası konu açıyordum her babayiğit açamaz herhalde o kadar fazla konuyu :eller:
:oha: Yohk artık
Sosyal medyaya gerek duymuyorsundur bence @Buğra

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
:oha: Yohk artık
Sosyal medyaya gerek duymuyorsundur bence @Buğra
Aslında çevremdeki herkes beni her türlü sosyal medya vs kullanıyor sanıyor. Tek kullandığım Face vardı. Birde üniversiteye başladıktan sonra 3 sene öncesi Instagram açtım. Başka herhangi bir sosyal medya kullanmıyorum :D

• Beğen
PALA.

PALA.

Üye
Hasan aga sen 1.149 mesaj yazmışın 11.152 beğeni almışsın senin ki de tuhaf.
Mıhtar olamadın bir türlü bak adam adımını attığı gibi kadro da...
İşin espirisi bir tarafa yöneticilik zor be para verseler yapılacak iş değil.
Forumda aktif olacak kişilerin işi sürekli takip edecek, konu açacak ne bilim zor zanaat.

• Beğen
Tepkiler: Baydırman, Buğra ve MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Aslında çevremdeki herkes beni her türlü sosyal medya vs kullanıyor sanıyor. Tek kullandığım Face vardı. Birde üniversiteye başladıktan sonra 3 sene öncesi Instagram açtım. Başka herhangi bir sosyal medya kullanmıyorum :D
Şimdi yok yani , bu arada hayırlı geceler

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
Hasan aga sen 1.149 mesaj yazmışın 11.152 beğeni almışsın senin ki de tuhaf.
Mıhtar olamadın bir türlü bak adam adımını attığı gibi kadro da...
İşin espirisi bir tarafa yöneticilik zor be para verseler yapılacak iş değil.
Forumda aktif olacak kişilerin işi sürekli takip edecek, konu açacak ne bilim zor zanaat.
Bazıları bunu basit gibi görebilir. O konuda cidden dışarıdan bakıldığı gibi öyle pek basit olmuyor.Yani inanın ne şikayetler ne konular ne saçmalıklar çıkıyor bilemezsiniz.
Şimdi yok yani , bu arada hayırlı geceler
Cümleyi yanlış yazmışım. Face halen var elbette. Sadece face ve instagram :)

• Beğen
Tepkiler: Baydırman, PALA. ve MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Admin
@sinan yüksel @Genc007 in bu kadar beğeni almasının sebebi gereksizlerde paylaştığı hikayeleridir . Son başladığı seri acayip iyi . @Buğra reis bakmanı öneririm

• Beğen
Tepkiler: Baydırman, PALA. ve Buğra
PALA.

PALA.

Üye
1 yıl ara vermiştim bir ara. Ara vermesem konu sayısı 15 bin civarı olur mesaj sayısı 30 bin civarı olurdu en az. Profil resmimdeki GIF boşuna değil :eller:
Buğra hoca ben 250 den sonrasını sayamadım.
Matematik profesörü getirsen o da sayamaz tırtlar...
Profil resminin mübarek mitralyöz gibi...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Baydırman