Muhabbet Edelim

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
O_o
abi dediklerini dikkate almaya calisicam
ufak birşey daha söyleyeyim seviyesini aşmayan küçük esprilere sert cevaplar yazma çünkü sen kendi kendini sıkıntıya sokuyor sun hadi kolay gelsin :)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve The Shadow
Anil1x

Anil1x

Üye
;)
ufak birşey daha söyleyeyim seviyesini aşmayan küçük esprilere sert cevaplar yazma çünkü sen kendi kendini sıkıntıya sokuyor sun hadi kolay gelsin :)
adam ipini tuttu kopardi kac sayfa yazdi ya sus demekle susmadida neyse tmm

The Shadow

The Shadow

Üye
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Bakın şimdi bişey yazacağım sakın ama sakın tartışma çıkması için yazmıyorum. Anıl doğru haklısın kafiye konusunda çok uzattım bunu kabul ediyorum. Fakat arkasından orda tamam yeter dediniz kafiye açısından ve ben orda bıraktım bu işi sonra normal nasıl konuşuluyorsa öyle devam ettim. Anlamadığım nokta şu orda ben kestim fakat Anıl hala orda susar mısın demeye devam etti. Ben kafiye yapmadığımdan bir sorun olmadığını varsayarak devam ettim normal konuşmaya tabiki hiçbir kafiye yok veya espri. Çünkü insandan insana tabiki değişir ama genelde normal konuşurken sinirlenir misiniz bilmem ama ben öyle bir şey olacağını düşünmedim. Şimdi yorum size ait. Kimse suçlu değil ama burada lütfen bana göndermelerde bulunmayın. İstiyorsanız konuşmanın geçmiş sayfalarına bakabilirsiniz. Dediğim gibi tartışma çıkartmak için yazmadım yine de karar sizin. İyi geceler...

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR