ne bu şiddet bu celalben veda etmeye geldim arkadaslar bi gram bile artik sevgi kalmadi kalbimde

yok bir sey gidiyorum hakkinizi helal edin yeter bidahada gelmem hem bahadir abide kurtulur bendenne bu şiddet bu celal![]()
Bahadir abinin seninle ne sorunu var ki ?yok bir sey gidiyorum hakkinizi helal edin yeter bidahada gelmem hem bahadir abide kurtulur benden

herkes nazı geçtiğine takılır şaka yapar yani sen daha bahadır ı tanıyamadı isen ben artık ne desem boş bende üzüldüm sen ban cezası alınca senin dediğin lafa bakyok bir sey gidiyorum hakkinizi helal edin yeter bidahada gelmem hem bahadir abide kurtulur benden
Neyse kardesim helal olsunyok bir sey gidiyorum hakkinizi helal edin yeter bidahada gelmem hem bahadir abide kurtulur benden
Kendine iyi bak...olsun be abi en azindan siz vardinizda benim burdan artik giresim yokherkes nazı geçtiğine takılır şaka yapar yani sen daha bahadır ı tanıyamadı isen ben artık ne desem boş bende üzüldüm sen ban cezası alınca senin dediğin lafa bak
ne oldu da bu kadar değişebil din kardeşim neyse kendine iyi bak kardeşim
biz yine buradayız bi yere gittiğimiz yokolsun be abi en azindan siz vardinizda benim burdan artik giresim yok

Bence sen bu forumdaki bi kac kisiden uzak dur onlarin girdigi konulara mesaj falan atma o zaman girmek istersin tekrardanolsun be abi en azindan siz vardinizda benim burdan artik giresim yok

hakettiği icin dedim pismanda dilim dogrusu sus dedim uyardim sussaydi neyse abi degerli vakitlerinizi almayayim ben sizi ozlucembiz yine buradayız bi yere gittiğimiz yok
girmek istememek sana kalmış bir karar
istersen birkaç gün kafanı topla geldiğin zamanda agresif yorumların içine dalma![]()
Gorusuruz kardesim...bi kac kisiden daha helalik alip gidiyorum
sen büyük lafı dinlemiyor sun artık birşey demiyorum sana hayatta başarılarhakettiği icin dedim pismanda dilim dogrusu sus dedim uyardim sussaydi neyse abi degerli vakitlerinizi almayayim ben sizi ozlucem
napiyim abi hicbisi olmamis gibi devammi ediyim ?sen büyük lafı dinlemiyor sun artık birşey demiyorum sana hayatta başarılar
kaçmak korkak işidir sen her muhabbete balıklama dalarsan sonucu hüsran olur kendi konuşmanı ve arkadaş ortamını iyi seçmen gerekirnapiyim abi hicbisi olmamis gibi devammi ediyim ?
Kandilin mubarek olsun kardesimVesselam

Seninde kandilin mübarek olsun sevgili din kardeşimKandilin mubarek olsun kardesim![]()

abi dediklerini dikkate almaya calisicamkaçmak korkak işidir sen her muhabbete balıklama dalarsan sonucu hüsran olur kendi konuşmanı ve arkadaş ortamını iyi seçmen gerekir
Siritma laSeninde kandilin mübarek olsun sevgili din kardeşim![]()