The Shadow
Üye
..... Biseyler takacam simdiGözlerini asma takarım ben tasma OOo
(Tamam ikinci oldu ama tutamadım.)![]()
![]()

..... Biseyler takacam simdiGözlerini asma takarım ben tasma OOo
![]()

Şimdi Anılın durumunu çok iyi anlıyorum.Gözlerini asma takarım ben tasma OOo
![]()
Ona doğru ama çok geldi. Size yapmıyorum bile. Haydi coşalımmmŞimdi Anılın durumunu çok iyi anlıyorum.

Gerçekler ortaya mı çıkıyor neİkna yeteneğini mi kullanmış.! La resmen ağladı konumu aç diye, birde gelmiş burada artistlik yapıyo hah.![]()

İkna yeteneğini mi kullanmış.! La resmen ağladı konumu aç diye, birde gelmiş burada artistlik yapıyo hah.![]()

Eskiden bunu face de atıyorlardı yorum olarak9 yıl önce Jerry diye birisine arkadaşları
tarafından lanetli olduğuna
inanılan bir evde uyuma
... meydan okundu.
Ertesi ... gün arkadaşları onu
evin dışında bekledi.... ..... ..... ..... Eve girip onu aramak zorunda
kaldılar. Çati katı dışında her
odadan geçtiler. Orada
uyumayacaktı. Salonda
uyuyacaktı, çatı katına girdiler.
Jerry'nin cesedini gördüler ve korktukları için sadece gittiler.
Ama o gece hepsi Jerry
yüzünden öldü. Onu o evde
uyuttukları için hepsini öldürdü.
Eğer bunu 11 yoruma
göndermezsen. bu gece Jerry yüzünden
ölüceksin.
Örnek 1: Stewart diye bir adam
bunu okudu ve inanmadı. ve ölerek gömüldü

Araştırdım ve buldumEskiden bunu face de atıyorlardı yorum olarak![]()

çoçυĸ вιlɢιѕιyαrıɴdα oyɴαrĸeɴ вυ yαzıyı ɢörмüş нιç ĸαғαѕıɴα тαĸмαмış ve З ѕααт ѕoɴrα rυнlαr тαrαғıɴdαɴ вıçαĸlαɴмış ve нιç вιyerιɴdeɴ ĸαɴ αĸмαмış evιɴde ѕαdece вιr odαdα şυ ѕeѕ çıĸıyorмυş ''ι̇ɴαɴмαyαɴlαrα ι̇вreт olѕυɴ'' ѕeɴde ι̇ɴαɴмαѕѕαɴ З ѕααт ι̇çerι̇ѕι̇ɴde rυнlαrı ɢöreвιlιrѕιɴz вυɴυ нer 20 yorυмυɴ αlтıɴα yαpışтır yoĸѕα З ѕααт ιçerιѕιɴde rυнlαrı ɢöreceĸѕιɴ [αrĸαdαѕlαr yαzмαĸ zorυɴdαydım

Nasıl ama
Dünyada 20 melek vardır.10tanesi uyur 9tanesi şuan bunu okuyandır 15dk içinde bunu 14 yere yapıştırmassan sevdiğin birini kaybedeceksin 14yere yapıştırır bu akşam saat 01.00'dan önce güzel bir sürpriz ya da istediğin haberi alcaksın şaka değil.Nasıl ama![]()
Dünyada 20 melek vardır.10tanesi uyur 9tanesi şuan bunu okuyandır 15dk içinde bunu 14 yere yapıştırmassan sevdiğin birini kaybedeceksin 14yere yapıştırır bu akşam saat 01.00'dan önce güzel bir sürpriz ya da istediğin haberi alcaksın şaka değil.

Yeni yıkamıştım gömleğimi senin yüzünden kirlendiAna Sayfa > Forum > Konu Dışı / Diğer > Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları >
![]()

Yeni yıkamıştım gömleğimi senin yüzünden kirlendi![]()
Bi daha yikarsin 
Eger benim dedigim seyleri yaparsanBi daha yikarsin
![]()
Eger benim dedigim seyleri yaparsan
sana yarin bir sey olacak gozlerini
actiginda daha cok iyi bir gun
gecirecekzin !
1.Bunu okumadam once bir
}}}DILEK{{{tut!
3.Bunu en az 10 yere paylas!
4.Ve son olarak sabirli olarak yarinin bekle

Selam cınım saçma sapan şeylerden deil bu mesajı 15 yerin altına yazarsan face otamatik olarak bir yazı belirliyor ve ekranda yazıyor bu ismde sewdiğin kişinin adı oyuzden inanmıyorsan dene! ağzın açık kalır idda ediorum
Yazıklar olsun Cihan neden daha önceden adının var olduğunu söylemedinİhtiyarların başına geçmişsin doğru mu ?
Ben varım!