NEXUS
Üye
ben en iyisi hiç katılmayayımİdam olmazsan deşifre olursun.
Deşifre olursam idam edin demiştin.![]()

ben en iyisi hiç katılmayayımİdam olmazsan deşifre olursun.
Deşifre olursam idam edin demiştin.![]()

ben en iyisi hiç katılmayayım![]()

İşleminiz iptal edilmiştir.ben en iyisi hiç katılmayayım![]()
İhityar007 adres versin deşifre edeyim.ben en iyisi hiç katılmayayım![]()
İşleminiz iptal edilmiştir.

İhityar007 nicki ile kayıt olmuş üyemiz bulunmamaktadır.İhityar007 adres versin deşifre edeyim.
@AyNeNİhityar007 nicki ile kayıt olmuş üyemiz bulunmamaktadır.

Copy paste yap yazmakla kim ugrascakGençler bir yazı buldum yazayım mı?

İhtiyar007 adresini ver geliyorum huba huba.................................................................................................................................................................Yoldayım.........................................................................................İhityar007 nicki ile kayıt olmuş üyemiz bulunmamaktadır.
Caminin yanında.İhtiyar007 adresini ver geliyorum huba huba.................................................................................................................................................................Yoldayım.........................................................................................
Üst konuyu geçerse üst konu indirilir. Yerine bu geçirilir.![]()
Cok enteresan 
üst konu olmasın yav üst konuya kimse mesaj atmıyor doğru düzgünÜst konuyu geçerse üst konu indirilir. Yerine bu geçirilir.![]()
facebook copy pasteçoçυĸ вιlɢιѕιyαrıɴdα oyɴαrĸeɴ вυ yαzıyı ɢörмüş нιç ĸαғαѕıɴα тαĸмαмış ve З ѕααт ѕoɴrα rυнlαr тαrαғıɴdαɴ вıçαĸlαɴмış ve нιç вιyerιɴdeɴ ĸαɴ αĸмαмış evιɴde ѕαdece вιr odαdα şυ ѕeѕ çıĸıyorмυş ''ι̇ɴαɴмαyαɴlαrα ι̇вreт olѕυɴ'' ѕeɴde ι̇ɴαɴмαѕѕαɴ З ѕααт ι̇çerι̇ѕι̇ɴde rυнlαrı ɢöreвιlιrѕιɴz вυɴυ нer 20 yorυмυɴ αlтıɴα yαpışтır yoĸѕα З ѕααт ιçerιѕιɴde rυнlαrı ɢöreceĸѕιɴ [αrĸαdαѕlαr yαzмαĸ zorυɴdαydım

Gorelim bakalim ruhlari ruh iyidirçoçυĸ вιlɢιѕιyαrıɴdα oyɴαrĸeɴ вυ yαzıyı ɢörмüş нιç ĸαғαѕıɴα тαĸмαмış ve З ѕααт ѕoɴrα rυнlαr тαrαғıɴdαɴ вıçαĸlαɴмış ve нιç вιyerιɴdeɴ ĸαɴ αĸмαмış evιɴde ѕαdece вιr odαdα şυ ѕeѕ çıĸıyorмυş ''ι̇ɴαɴмαyαɴlαrα ι̇вreт olѕυɴ'' ѕeɴde ι̇ɴαɴмαѕѕαɴ З ѕααт ι̇çerι̇ѕι̇ɴde rυнlαrı ɢöreвιlιrѕιɴz вυɴυ нer 20 yorυмυɴ αlтıɴα yαpışтır yoĸѕα З ѕααт ιçerιѕιɴde rυнlαrı ɢöreceĸѕιɴ [αrĸαdαѕlαr yαzмαĸ zorυɴdαydım

Oldu.çoçυĸ вιlɢιѕιyαrıɴdα oyɴαrĸeɴ вυ yαzıyı ɢörмüş нιç ĸαғαѕıɴα тαĸмαмış ve З ѕααт ѕoɴrα rυнlαr тαrαғıɴdαɴ вıçαĸlαɴмış ve нιç вιyerιɴdeɴ ĸαɴ αĸмαмış evιɴde ѕαdece вιr odαdα şυ ѕeѕ çıĸıyorмυş ''ι̇ɴαɴмαyαɴlαrα ι̇вreт olѕυɴ'' ѕeɴde ι̇ɴαɴмαѕѕαɴ З ѕααт ι̇çerι̇ѕι̇ɴde rυнlαrı ɢöreвιlιrѕιɴz вυɴυ нer 20 yorυмυɴ αlтıɴα yαpışтır yoĸѕα З ѕααт ιçerιѕιɴde rυнlαrı ɢöreceĸѕιɴ [αrĸαdαѕlαr yαzмαĸ zorυɴdαydım