Muhabbet Edelim

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Gençler bir yazı buldum yazayım mı?

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
İhityar007 nicki ile kayıt olmuş üyemiz bulunmamaktadır.
İhtiyar007 adresini ver geliyorum huba huba.................................................................................................................................................................Yoldayım.........................................................................................

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
Üst konuyu geçerse üst konu indirilir. Yerine bu geçirilir. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve The Shadow
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
İhtiyar007 adresini ver geliyorum huba huba.................................................................................................................................................................Yoldayım.........................................................................................
Caminin yanında.

• Beğen
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
çoçυĸ вιlɢιѕιyαrıɴdα oyɴαrĸeɴ вυ yαzıyı ɢörмüş нιç ĸαғαѕıɴα тαĸмαмış ve З ѕααт ѕoɴrα rυнlαr тαrαғıɴdαɴ вıçαĸlαɴмış ve нιç вιyerιɴdeɴ ĸαɴ αĸмαмış evιɴde ѕαdece вιr odαdα şυ ѕeѕ çıĸıyorмυş ''ι̇ɴαɴмαyαɴlαrα ι̇вreт olѕυɴ'' ѕeɴde ι̇ɴαɴмαѕѕαɴ З ѕααт ι̇çerι̇ѕι̇ɴde rυнlαrı ɢöreвιlιrѕιɴz вυɴυ нer 20 yorυмυɴ αlтıɴα yαpışтır yoĸѕα З ѕααт ιçerιѕιɴde rυнlαrı ɢöreceĸѕιɴ [αrĸαdαѕlαr yαzмαĸ zorυɴdαydım

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Üst konuyu geçerse üst konu indirilir. Yerine bu geçirilir. :hmmm
üst konu olmasın yav üst konuya kimse mesaj atmıyor doğru düzgün :ağlarım:
çoçυĸ вιlɢιѕιyαrıɴdα oyɴαrĸeɴ вυ yαzıyı ɢörмüş нιç ĸαғαѕıɴα тαĸмαмış ve З ѕααт ѕoɴrα rυнlαr тαrαғıɴdαɴ вıçαĸlαɴмış ve нιç вιyerιɴdeɴ ĸαɴ αĸмαмış evιɴde ѕαdece вιr odαdα şυ ѕeѕ çıĸıyorмυş ''ι̇ɴαɴмαyαɴlαrα ι̇вreт olѕυɴ'' ѕeɴde ι̇ɴαɴмαѕѕαɴ З ѕααт ι̇çerι̇ѕι̇ɴde rυнlαrı ɢöreвιlιrѕιɴz вυɴυ нer 20 yorυмυɴ αlтıɴα yαpışтır yoĸѕα З ѕααт ιçerιѕιɴde rυнlαrı ɢöreceĸѕιɴ [αrĸαdαѕlαr yαzмαĸ zorυɴdαydım
facebook copy paste :bleh:

• Beğen
Tepkiler: karayel1453 ve The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Gorelim bakalim ruhlari ruh iyidir :oke:

• Beğen
Tepkiler: mürteza16, karayel1453 ve .NeXuS.
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Oldu.
Biz sizi ararız.

• Beğen
Tepkiler: karayel1453, .NeXuS. ve The Shadow