kendinden daha tecrübeli kişilerle nasıl konuşacağını bilmiyorsun galiba.Maalesef...
bilmiyorm da olur inşallahüst olurmu![]()
no tartışma , 
Emin misin? Bi Maxicep'e bak bakalım. Ayın üyeleri ve android bölümüne bak bakalım. 10 kişiden 9'u beni tanır.kendinden daha tecrübeli kişilerle nasıl konuşacağını bilmiyorsun galiba.
Tecrübenin tanınmışlıkla alakası yokEmin misin? Bi Maxicep'e bak bakalım. Ayın üyeleri ve android bölümüne bak bakalım. 10 kişiden 9'u beni tanır.
biz sürekli kutlama konusu açarak buralara gelmedik 6-7 sayfa programımız var.Emin misin? Bi Maxicep'e bak bakalım. Ayın üyeleri ve android bölümüne bak bakalım. 10 kişiden 9'u beni tanır.
Tartışmayı o çıkardı. Oysaki bilmiyorki bu sitedeki adminler dahil çoğu üye beni tanıyor. Bu yüzden o banlandı işte.yav durduk yere tartışma çıkarmayın olan konuma olacak![]()
Ben varken konuna birşey olmazyav konuyu tartışma için çıkarmadım lütfen tartışma çıkarmayınız. sonra konum kilitlenir olan konuma olur
Hadi Dans Edelim![]()

Güldürme beni. Androide bak bakalım. Kaç tane konum hit almış? Sen yokken ben konu açarak İnsanlara yardım ediyordum ve edeceğim.biz sürekli kutlama konusu açarak buralara gelmedik 6-7 sayfa programımız var.
kutlama konularını hiç saydın mı ?Güldürme beni. Androide bak bakalım. Kaç tane konum hit almış? Sen yokken ben konu açarak İnsanlara yardım ediyordum ve edeceğim.
yav bu susun adminlere etiketlememe ramak kaldı
Hadi Dans Edelim![]()

Etiketlersen olan sana olur konu kilityav bu susun adminlere etiketlememe ramak kaldı
Hadi Dans Edelim![]()

Etiketleyebilirsin. Benim için sıkıntı değil. Nede olsa tartışmayı o çıkardı. 5-6 tane hesapla maxiye geldi. Olan ona olur.adminleri etiketleyecem ama
![]()