Muhabbet Edelim

Sponsorlu Bağlantılar

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
oo fantezik işler la benim üzerime su dokseydi kötü şeyler olurdu cinsel istismar filan feşmekan noluyoh Le ? :halay1:

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Anil-D

Anil-D

Üye
Sonra yedin tekmeyi emanete [emoji1]
yoo sonradan yere dusme numarasi yaptim yere attim kendimi cimenlere sonra bagirdim aaa bacagim diye sonra kiz indi bisin varmi dedi bende dedim ayagim aciyor bisi oldu dedim[emoji1] o anda bi optum sonra tokat yedim ama neyse

• Beğen
Tepkiler: redfoxqq ve The Shadow
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
yoo sonradan yere dusme numarasi yaptim yere attim kendimi cimenlere sonra bagirdim aaa bacagim diye sonra kiz indi bisin varmi dedi bende dedim ayagim aciyor bisi oldu dedim[emoji1] o anda bi optum sonra tokat yedim ama neyse
iyi yapmisin sert erkeklerden hoslaniyo galiba sana iskence yaptığına göre :ehe

• Beğen
Tepkiler: redfoxqq ve Anil-D
The Shadow

The Shadow

Üye
[emoji1] Sonra tekmeyi surata yedin [emoji2]

• Beğen
Tepkiler: redfoxqq ve Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
[emoji1] Sonra tekmeyi surata yedin [emoji2]
hayir oyle olmadi sonra dedim sende istiyosun beni dedim oda gitti kosa kosa eve bende babamin yanina gittim cagirmisti beni hatta o ara mehmetle kkonusuyoduk

• Beğen
Tepkiler: redfoxqq, The Shadow ve EmekHırsızı
The Shadow

The Shadow

Üye
hayir oyle olmadi sonra dedim sende istiyosun beni dedim oda gitti kosa kosa eve bende babamin yanina gittim cagirmisti beni hatta o ara mehmetle kkonusuyoduk
He beni de aramisin bi ara gordum uyuyodum o zaman [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: redfoxqq, Anil-D ve The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
seni nezaman arasak acmassin zaten sanki ttnet ariyo yasakli sitelere girdin diye neden acmiuon teli :D
Ara la bi dahakinde accam valla :D Uyumuyo olursam [emoji1] (Not: Simdi arama [emoji2] )

• Beğen
Tepkiler: Anil-D