-Heisenberg-
Üye
negzuz aklıma şunlar geldi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@The Shadow
negzuz aklıma şunlar geldi
@The Shadow
biraz geç olacak ta elektrikler yeni geldi , hangi konudan bahsettiğinizi bilmiyorum eğer kilitleme konusuysa sana darıldığım filan yoktu sadece kilitleyince gerçek sandım o kadarNiyetim cidden şaka yapmaktı. Gerçekten alınacağını düşünemedim. Üzüldüm. Eğer alındıysan herkesin huzurunda sende özür diliyorum. @.NeXuS.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Kandilin Mübarek Olsun Bu Arada
Herkezin Kandili Mübarek Olsun
Biri dj mi dedi![]()

Seninde negzuzumbiraz geç olacak ta elektrikler yeni geldi , hangi konudan bahsettiğinizi bilmiyorum eğer kilitleme konusuysa sana darıldığım filan yoktu sadece kilitleyince gerçek sandım o kadarKandilin Mübarek Olsun Bu Arada
![]()

Elektrikler Kesildi , Yeni Geldi , Zaten Gelene Kadar Çıldıracaktım.@.NeXuS. Ahmet nerdesin? Şakaydı be, inşallah alınmadın ya.![]()

Beni unuttun mu@.NeXuS. Kandilin mübarek olsun ordan 2 kandil simidi 2![]()

hatta adminlere de söyleyelim ordan 15 kandil simidi 15Beni unuttun mu![]()

(sanada tabii)Yok ya öylesine takılıyoruz. Maksat muhabbet olsun Ahmet. (Çaktırmayın beylerbiraz geç olacak ta elektrikler yeni geldi , hangi konudan bahsettiğinizi bilmiyorum eğer kilitleme konusuysa sana darıldığım filan yoktu sadece kilitleyince gerçek sandım o kadarKandilin Mübarek Olsun Bu Arada
![]()
Yok ya öylesine takılıyoruz. Maksat muhabbet olsun Ahmet. (Çaktırmayın beyler)

Bi Hoşgeldin Diyeyim Elektrikler Gidince Çıldırıyodum Diyemedim Birde Elekrikler Tamda Telefona Yazılımını Silip Orjinalini Kuracakken GittiYok ya öylesine takılıyoruz. Maksat muhabbet olsun Ahmet. (Çaktırmayın beyler)
, Hem Bilgisayar Hem Telefon Hiçbirşey Yok
, 
sana kandil simidiyleBeyler Ben Geldim Elektrikler Kesildi Şimdi Geldi Gelene Kadar da Kaç Mesaj Olmuş
söyledim görmedin mibana verinKandil bu gün adminlik dağıtalım![]()
elektrikelr gittiğinde 143 sayfaydı hepsinde tek tek bakmaksana kandil simidiylesöyledim görmedin mi

Bu mesaji nerden attin pekiBi Hoşgeldin Diyeyim Elektrikler Gidince Çıldırıyodum Diyemedim Birde Elekrikler Tamda Telefona Yazılımını Silip Orjinalini Kuracakken Gitti, Hem Bilgisayar Hem Telefon Hiçbirşey Yok
,
EE Napüünüz![]()

ben acemiiyim sıra gelmezKandil bu gün adminlik dağıtalım![]()
Gelmesinben acemiiyim sıra gelmez