Muhabbet Edelim

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Biri dj mi dedi :kro2:

• Beğen
Tepkiler: redfoxqq ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Niyetim cidden şaka yapmaktı. Gerçekten alınacağını düşünemedim. Üzüldüm. Eğer alındıysan herkesin huzurunda sende özür diliyorum. @.NeXuS.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
biraz geç olacak ta elektrikler yeni geldi , hangi konudan bahsettiğinizi bilmiyorum eğer kilitleme konusuysa sana darıldığım filan yoktu sadece kilitleyince gerçek sandım o kadar :D Kandilin Mübarek Olsun Bu Arada :)Herkezin Kandili Mübarek Olsun :)
:hmmm

• Beğen
Tepkiler: redfoxqq ve The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
biraz geç olacak ta elektrikler yeni geldi , hangi konudan bahsettiğinizi bilmiyorum eğer kilitleme konusuysa sana darıldığım filan yoktu sadece kilitleyince gerçek sandım o kadar :D Kandilin Mübarek Olsun Bu Arada :)Herkezin Kandili Mübarek Olsun :)
Seninde negzuzum :ehe

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
@.NeXuS. Kandilin mübarek olsun ordan 2 kandil simidi 2 :çay::çay:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve The Shadow
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Müzik istiyomuyuz beyler :kro2:

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Ben Geldim Elektrikler Kesildi Şimdi Geldi Gelene Kadar da Kaç Mesaj Olmuş :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yok ya öylesine takılıyoruz. Maksat muhabbet olsun Ahmet. (Çaktırmayın beyler ;))

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve .NeXuS.
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Kandil bu gün adminlik dağıtalım :ehe

• Beğen
Tepkiler: The Shadow, -Heisenberg- ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya öylesine takılıyoruz. Maksat muhabbet olsun Ahmet. (Çaktırmayın beyler ;))
Bi Hoşgeldin Diyeyim Elektrikler Gidince Çıldırıyodum Diyemedim Birde Elekrikler Tamda Telefona Yazılımını Silip Orjinalini Kuracakken Gitti :( , Hem Bilgisayar Hem Telefon Hiçbirşey Yok :ağlarım: ,
EE Napüünüz :islik

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Bi Hoşgeldin Diyeyim Elektrikler Gidince Çıldırıyodum Diyemedim Birde Elekrikler Tamda Telefona Yazılımını Silip Orjinalini Kuracakken Gitti :( , Hem Bilgisayar Hem Telefon Hiçbirşey Yok :ağlarım: ,
EE Napüünüz :islik
Bu mesaji nerden attin peki :hmmm

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.