vayyy süpersin aferin sana nasıl tutturdun :10numara:
***BlackrosE*** Üye bide birazdan iyi geceler diye klavye tuşlarına basacaksın!! hadi ben yattım!!.. herkse ii forumlar!!
bide birazdan iyi geceler diye klavye tuşlarına basacaksın!! hadi ben yattım!!.. herkse ii forumlar!!
***BlackrosE*** Üye biraz zor oldu yerine tarot açmak ama aslında u fal uzar!! bu akşamlık bu kadar!!.. ücret = bi iyi geceler dileği yetr yarın görüşürüz!!
biraz zor oldu yerine tarot açmak ama aslında u fal uzar!! bu akşamlık bu kadar!!.. ücret = bi iyi geceler dileği yetr yarın görüşürüz!!
perfectlover Üye pskolojik maynağ' Alıntı: perfectlover ne iş yapıyorsun pc ile ilgin var gibi ? Genişletmek için tıkla ... Kullanıyorum o kadar. Ama bu yorumundan bir sorunun varmış gibi anlıyorum.
pskolojik maynağ' Alıntı: perfectlover ne iş yapıyorsun pc ile ilgin var gibi ? Genişletmek için tıkla ... Kullanıyorum o kadar. Ama bu yorumundan bir sorunun varmış gibi anlıyorum.
pskolojik maynağ Üye sorunum vardı biliyorsun o çözüldü onun dışında bise yok öylesine sordum hoşbulduk jöly
perfectlover Üye pskolojik maynağ' Alıntı: sorunum vardı biliyorsun o çözüldü onun dışında bise yok öylesine sordum hoşbulduk jöly Genişletmek için tıkla ... Dediğim şekilde mi çözdün?
pskolojik maynağ' Alıntı: sorunum vardı biliyorsun o çözüldü onun dışında bise yok öylesine sordum hoşbulduk jöly Genişletmek için tıkla ... Dediğim şekilde mi çözdün?
perfectlover Üye pskolojik maynağ' Alıntı: ewet psko pc ye virüs gimiş diyolar : Genişletmek için tıkla ... Ne diyorlar, ne diyorlar? Helal, budur işte. Akşam akşam iyi geldi bu eğlence.
pskolojik maynağ' Alıntı: ewet psko pc ye virüs gimiş diyolar : Genişletmek için tıkla ... Ne diyorlar, ne diyorlar? Helal, budur işte. Akşam akşam iyi geldi bu eğlence.