Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dün gece cafede olanlar nerdeler yaf...cafeyi bomboş bırakmışsınız valla kaç saattir bi çay sölicem ama kimse yok etrafta
darkred
Üye
mswwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww bu cafeyi sen açmadınmı benim çay noooldu yafffff
msw
Üye
Konu Sahibi
ben garson muyum yaw... tamam cafeyi açtım doğrudur ... garsonlara söyleyin canım aaaa
darkred
Üye
<div class='quotetop'>(msw @ Jan 24 2006, 05:53 AM) [post=261514]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ben garson muyum yaw... tamam cafeyi açtım doğrudur ... garsonlara söyleyin canım aaaa
[/b][/quote]
msw
Üye
Konu Sahibi
Tamam bu gece çaylar benden
amedian
Üye
yok yau astek dururken yarbaya çay vermek yakışırmı allaşkına bendendir çaylar takmayın kafanıza
msw
Üye
Konu Sahibi
Eywallah asker...
amedian
Üye
heralde bu gece boyle 3 4 kişi kalacaz herkes ruya aleminde, bende word derdinde arada ugrar kendimi hissetttiririm ama, izimiz kalsın bir yerlerde
darkred
Üye
eyvallah asker hadi sen işinle iştigal ol biz buralardayız
msw
Üye
Konu Sahibi
OOO bide büyükleniyor .. bak sen
darkred
Üye
yok canııımmmmm yarbayım varken bana laf düşmez ama askerimiz işinden geri kalmasın diye söyledim yarbayım
msw
Üye
Konu Sahibi
hmmm. . Rahat !!!
darkred
Üye
<div class='quotetop'>(msw @ Jan 24 2006, 06:34 AM) [post=261528]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hmmm. . Rahat !!!
[/b][/quote]
msw
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar bu arada yollar bembeyaz burda...hafiften de yağıyor
amedian
Üye
worddeyim gonlum sizinle
msw
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar şu an da bizim sokağın hali ... görüntü süper ...yoldan geçen bir adam da objektiflere yakalandı ...Resmi büyütmek için tıklayın...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
darkred
Üye
msw sizi orasıda güzelmiş baya.sen fotoları koyunca bende bir camdan bakiyim dedim.dışarıda tipi halinde kar yağıyor görüş mesafesi çok düşük ve yerlerde yaklşık 10-15cm kar var ama ana arterler açık işte fotolar taze taze...
darkred
Üye
işte fotolar......bir üst postumda....
msw
Üye
Konu Sahibi
Fotolar için saol ... ewt sizin orda da baya kar yağmış...