:D prince yaw hala bu kompleksinden kurtulamadınmı işte kabullen artık ya aa sendee
keremerson Üye OuSsS' Alıntı: Şiir Yarışmasına Katılanlar Yokmu Arkadaşlarr... Genişletmek için tıkla ... nerde ??
mservank Üye şiir yarışması mı ne zaman peki bakalım şiirleri kim seçecek üyeler mi kanka sen katılıyon mu kerem
keremerson Üye mskmurat' Alıntı: şiir yarışması mı ne zaman peki bakalım şiirleri kim seçecek üyeler mi kanka sen katılıyon mu kerem Genişletmek için tıkla ... katıldım ama çokdan bitti kanka.. biçok kişiyle birlikte 3.lüğü paylaştım
mskmurat' Alıntı: şiir yarışması mı ne zaman peki bakalım şiirleri kim seçecek üyeler mi kanka sen katılıyon mu kerem Genişletmek için tıkla ... katıldım ama çokdan bitti kanka.. biçok kişiyle birlikte 3.lüğü paylaştım
mservank Üye keremerson' Alıntı: katıldım ama çokdan bitti kanka.. biçok kişiyle birlikte 3.lüğü paylaştım Genişletmek için tıkla ... tebrik ederim kanka biraz geç kalmışım ama
keremerson' Alıntı: katıldım ama çokdan bitti kanka.. biçok kişiyle birlikte 3.lüğü paylaştım Genişletmek için tıkla ... tebrik ederim kanka biraz geç kalmışım ama
manyak! Üye mskmurat' Alıntı: tebrik ederim kanka biraz geç kalmışım ama Genişletmek için tıkla ... sadece birazmı
mskmurat' Alıntı: tebrik ederim kanka biraz geç kalmışım ama Genişletmek için tıkla ... sadece birazmı
mservank Üye senden kurtuşuş yok anlaşaılan off bi de aynı şehirdeyiz burada da beni yalnız bırakmadın