kimse onlar için ölsün yada oh olsun dmiyor dikkatin çekerim sadece onlar bize yani polise askere taş,bomba,mermiben seni anlıyorum ama yarım milyon insan için sarf ediyorsun o sözleri, neyse ben sadece üzüldüğümü söyledim ayrımcılık yaptığını söylemedim.
herkes istediğini düşünebilir söyleyebilir elbette bende kimseye zorla üzülün demiyorum üzülmek içten gelir zorla olmaz ama yinede ne olursa olsun insan hayatı bu kadar basit olmamalı bu kadar ucuz olmamalı üzüldüm sadece yazdıklarınıza...
bu kadını sevmiyorum
Doğruları sölediği içinmi?
bi şey daha demek istiyorum bu beyaz filan cıkmıştı fox muhabiri filan o toplanan paranın hepsi gitmemiş vana
türk kızılayı senden yoladığın yardımlarda vergi alıyomuş ama söyelemiyo
birinciyi fox daki hber bülteni spikeri söyledi bide komiser birisindede duydum kızılayıda sordum adam dogru dedi
onlar bizim insanlarımıza,polislerimize,askerlerimize kurşun yağdırırken iyi!!! demekki insan hayatı bu kadar ucuz
Bugün ona yarın bana sana, o toplanan paralar ne oldu akıbeti belli değil 68 trilyon muydu neydi ne oldu geçen yine deprem oldu 50 kişi daha öldü
ee 68 trilyon o kadar giyecek yardımı hepimiz seferber olduk yardım gönderdik niye halen insanlar enkazların altından ölü olarak çıkıyor niye halen insanlar donarak ölüyor
2 gün önce 6 yaşında bir kız soğuk yüzünden zatüre oldu öldü ee ben yardım göndermiştim niye öldü o kız ben ölsün diye mi yardım ettim.
depremden 10 gün sonra tekrar yardım göndermek istedik gönderemedik, hiç bir kargo firması oraya gitmiyormuş bırak yardımı normal kargo göndermek istersen yine göndermiyorlarmış
yani ülkece onları gözden çıkarmışız resmen bende gelmiş burda bir iki kişinin yazdıklarına üzülüyorum.
onlar bizim insanlarımıza,polislerimize,askerlerimize kurşun yağdırırken iyi!!! demekki insan hayatı bu kadar ucuz
hepsi deil ama bazıları devletini hiçe sayıyo
----------Eklendi @ 00:26:02 ---------- Yazıldı @ 00:24:27 ----------
her işte siyaset vardır o parada bi iş dönecek düzce depremindede milyonlar toplanmış ama gel bak aynı binalarda oturuyo adamlar kimseye ödenek yapılamdı
PARANIN ADI KALDI SADECE
onlar dediğin enkaz altında kalanlar mı mermi yağdırmış, 6 yaşında ölen kız mı mermi yağdırmış, onlar derken çerçeveyi çok geniş tutuyorsun dikkatini çekerim herkesi aynı kefeye koyma bence.
tamam bizde onların yannda oldugumuzu ve Allah yardım etsin dedigimizi sölüyoruzAdamın biri 3 evi yıkılmış, kapıda kalmış ailesi ölmüş akrabaları falan çadır bulamamış
kapıda kalmışlar o soğukta
adam yardım falanda alamamış yinede vatan sağolsun milletimiz varolsun diyordu bugün tv de vandan canlı yayında...
tamam bizde onların yannda oldugumuzu ve Allah yardım etsin dedigimizi sölüyoruz
Peki bide şöle düşün gecen akif'in açtiği bı konu vardı adamlara yardım yolladık üç beş kendını bılmez beler sölemiştı hatırlıyomusun bızım derdımız onlarla
onlar dediğin enkaz altında kalanlar mı mermi yağdırmış, 6 yaşında ölen kız mı mermi yağdırmış, onlar derken çerçeveyi çok geniş tutuyorsun dikkatini çekerim herkesi aynı kefeye koyma bence.
sözleri doğru olabilir ama esra erol ve müge anlı bana fazlaca yapmacık geliyor
onlar derken bazı insanları kastediyorum polisime,askerime kurşun sıkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?