MAERKEK
Admin
Uzak dur. Aman diyim.Şahinci yanlarken gelir çarpar.
Uzak dur. Aman diyim.Şahinci yanlarken gelir çarpar.
Yok o kadar abartmaya gerek yok abartacaksan kendini abartacaksın . Ben 220 liralık bisiklet sürüyom .olur binelim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Nereden ? O kadar ucuza ?Ben hep elli liralık alıyorum bisikleti![]()

5 saatte 90 kilometre miYok o kadar abartmaya gerek yok abartacaksan kendini abartacaksın . Ben 220 liralık bisiklet sürüyom .
Bol keseden atıp tutmak kolaydı . Istatiklerle geldim. 9000 liralık bisiklete gerek yok @DAL ADAM . Zarardan kurtulalım derken zarar ederiz valla.

Tek seferde değil toplamda . Bi seferde en fazla 15,4 km 41 dakikada gitmiştim.5 saatte 90 kilometre mi![]()
Latife ettimNereden ? O kadar ucuza ?
Bi sefer aldım bir daha yok

benimki de bu tipte bisan ama 2004 olduğundan çin malı değil.Yok o kadar abartmaya gerek yok abartacaksan kendini abartacaksın . Ben 220 liralık bisiklet sürüyom .
Bol keseden atıp tutmak kolaydı . Istatiklerle geldim. 9000 liralık bisiklete gerek yok @DAL ADAM . Zarardan kurtulalım derken zarar ederiz valla.

Izmir malı benimki hakaret sayarım bunu.benimki de bu tipte bisan ama 2004 olduğundan çin malı değil.![]()

adamın biri tuvaletmiş karısıda sifonPis bi espri gelebilir sığınaklara![]()

Sığınağa gittiğimden etkilenmediğim espriadamın biri tuvaletmiş karısıda sifon![]()

bisana binmedimPis bi espri gelebilir sığınaklara![]()

Tebrikler sopa kazandınızbisana binmedim![]()

seninkini bilmiyorum kiIzmir malı benimki hakaret sayarım bunu.![]()
yağlayacan mis gibi akar gider farketmez. 
bizi geçtin sen reisadamın biri tuvaletmiş karısıda sifon![]()

beni bunlar kesiyor@MaxipmaN katılıyorum bakım zamanı geldi boşa salınca gitmiyor.