Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mu-turkiye Açıldı
Sponsorlu Bağlantılar
slayer
Üye
artık oynamıyorum.... BEbe şebenin elinde +10 item var... Eski versiyonda oha dediğimiz seyler lvl 20 deyken çıktı bana... Zaten skilleri yanlış verdim... Soul master'ımı hatırladım bi an.... SErefsiz nasılda güçlüydü...
Vassili
Üye
ben daha oynamıycam abi toplam 163 levellik adamlar yapdım oyun silindi çok saçma..
taz_crash
Üye
agalar durun bende uye oldum
taz_crash7
yeni versiyoonunu inndirdim cok hosuma gitti
knight uye olamadım bari bunnu oynayayım
NeedLeFLuff
Üye
yav bende oynanmıyo sürekli disconected forum server dior
comax
Üye
YAV DALKLORD(dl) KUSU NASIL VEE ATI NASİL YAPİLİO SATİLMASİNİ SÖYŞEMİOM KASADA NASİL YAPİLİOO???
B@B@TR
Üye
slm ya ben bi turlu uye olamadim uyelik bilgilerini giriyorum ama sonra no found yaziyo bi yardimci olursan sevinirimagla
--------------- Ekleme ---------------
ya uyelik bilgilerini tamamliyorum ama sonra no found yaziyo uye olamadim bi yardimci olursaniz sevinirim
adlkmc
Üye
verdıkleri hersey kolpa hepsıne baktım ✖ YALAN ✖
pardus
Üye
thanx
xveysi
Üye
turkçemi
by_cix19
Üye
yaff arkadaşlar oyuna ne oldu 1 2 gun açık kaldı ondan sonra bi kapandı daha açılmadı...bilgisi olan varmı ne zaman açılcagı hakkında.. bilen varsa [email protected] burdan bana habar verebilirmi..tşkler iyi gunler..
blackfatih12
Üye
link görnmüo
o-z-i
Üye
oyunu nerden nasıl ındır cez? dowland dıyınce hata verıor?
careeza
Üye
paylaşım ile saol resimden anladım zaten oyunun güzel olduğunu