Mu-turkiye Açıldı

Sponsorlu Bağlantılar

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Mu-turkiye Açıldı
<div align="center"></div>

Online Oyunlar arasında Beğenilen Oyun "MU" Oyunun Türk versiyonu Olan Mu-Turkiye.com açıldı. site

Arkadaşlarım tarafından kuruldu. Onun İçin Tanıtım amaçlı Olarak buraya Yazdım. Keyifli Oyunlar.

<div align="center"> </div>

slayer

Üye
oyunun amac&#305; nedir_?? bi kaç ekran görüntüsü iyi olurdu....

<span style="color:#990000">___________
KANAT YAPIMI
</span>

3. sayfa // 65. mesaj

isok

Üye
bende birşey anlamadım?? nasıl bir oyun bu? biraz açıklama yaparmısın pcmaster

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi

<span style="color:#33CC00"><span style="font-size:12pt;line-height:100%">Dragon Adı verilen yaratığa Saldırılırken ki resim</span></span>

<span style="color:#33CC00"><span style="font-size:12pt;line-height:100%">Kasa ile alış veriş yapılırken ki resimm Zırhlar Silahlar falan</span></span>

<span style="color:#33CC00"><span style="font-size:12pt;line-height:100%">Yine Bi Saldırı resmi</span></span>

<span style="font-size:12pt;line-height:100%"><span style="color:#3366FF">Oyuna Yeni Bir Karakterle başlıyorsunuz. Bu Karakteriniz tabiri caizse Çıplak yani silah Zırh Kıyafet Hiç bişi mevcut değil. Karaktere göre balta veya Ok-yay ile başlıyorsunuz. Etraftaki Börtü Böcek yaratık ne varsa öldürüp level atlıyorsunuz. ilerledikçe yeni Kıyafeler Silahlarda sizi bekliyor. tabi Etrafta Diğer İnsanlarda var ama onları öldürmüyorsunuz. öldürürseniz Katil oluyorsunuz. Amaç Level Atlayarak Dahaçok Üstün özelliklere sahip olmak. Knight Online Gibi aynı</span></span>

slayer

Üye
maxicep olarak bir birlik olusturabilirsek oynayabilirim... Merak ettim indiriyorum oyunu... Ve imzama taşıyacağım....

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Ben oynayamıyorum Zamanım yok çünkü olan zamanımıda maxiye ayırıyorum

Salihyet

Salihyet

Üye
bakalım deniyecem imzaya koyun etkili oluyo bende slayerin imzadan gördüm

slayer

Üye
işlem kodu nedir_??

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
tama ya olusturalım bi birlik

warmı oyun da yaptıgınıız bi topluluk falan ona gore kayıt olalım falan yini

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
İşlem Kodunu Yine Siz belirliyorsunuz yani cep numaranızı falan yazın sonunda 0 koyun o kod ilerde lazım olur

Aeon

Üye
Oyun bana da ilginç geldi bende şimdi indiriyorum birliğe beni de katarsanız sevinirim.

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Oyundaki Adım : FireWar Hesab Adım : WarStaR

slayer

Üye

bu nedir_?? nsaıl yenilir_?? bunu gibi altınrengi olanlar nedir _??

burning castle nerdedir, orada ne yapılır_??

elinde hayvan gibi kılıcı olan adam o kılıcı nereden bulmuştur_??

oyunda amaç nedir_?? Ben lv45 oldum hala amele gibi....

slayer yada s1ayer benim nick... Bulusuruz oyunda...

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Oyunda Diğer oyunculara benziyen yaratıklar var onları ayırt etmek için üstündeki nicki okuyacaksın.
lvl artıkça öldürdüğün yaratıklardan düşen silahları kullanacaksın. Diğer oyunculardan ara sırada yardım iste silah iste. ben arkadaşa söledim bir tane kılavuz hazırlaması için.

Oyundaki Karakter Adım: FireWaR
Sen karaktere hangi ismi verdiysen onu yaz...

slayer

Üye
lv72 oldum... Burning bilmemne ye girdim onlarda benim karaktere girdi... Kanat bulamadım... adamlar lv200 lerde... Bi karga çıkarıyolar benim gibi 200 tane saldırsa bişey yapamaz...

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Oyun zevkli ama benim vaktim ne yazıkki yok Gördüğün gibi baldırı Çıplak geziyorum daha bi pants&#39;ım bile yok

Vassili

Üye
knight online gibi ??

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Evet Onun Gibi

Vassili

Üye
birazcık anlatsaydın karakterleri oyunu falan filan..

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Dökümanı hazırlatıyorum hazır olunca buraya yayınlayacağım

Takipçi Satın Al

Üst Alt