Mu-turkiye Açıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Vassili

Üye
ya ben nasıl şehir değiştircem???hep lorencia'da başlıyorum?

Vassili

Üye
bide stat puanı yada Pk temizle ne demek ? ben hiçbir silah kullanamıyorum açaba skill oint gibi bişeymi açtırcam?
Bu arada Oyundaki Nick: Hunter

Bide Point ne demek??benimki 90

slayer

Üye
lv kaç / ne'sin?

pk temizleme: Adam öldürürsen pk olursun. pk olursan, mu-korumaları seni öldürür, item'ların düşer, bişey alıp satamazsın. düzelmek için pk temizlemen gerekir. siteye girip pk temizleme bölümüne gir. Bunun izin 40milyon zen civarı para lazım. Yada 20 lv kadar atlarsan düşüyor pk.

silah kullanamamanın nedeni, ya senin türüne uygun deildir yada stat pointlerin yetmiyodur. streight veya agility yetmiyordur onları arttır.

sehir değiştirmek için belli bir leverin üzerinde olman gerekir. Sağ altta bir kapı var. Sol üsttede var. sol alttada var. Yada "M" tuşuna bas harita menüsü çıkar. Oradan gidebildiklerini görürsün..

Vassili

Üye
slayer beni kasarmısın oyunda Lorencia'da ilk başlanılan yerde sen beni kascaksan tarihi söyle Lorencia'da Meyhane gibi biyer var orda (içerde masalar olan)

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Bu Gün Çarşıya Çıktığımda İnternet cafeye Uğradım. Arkadaşlar Harıl harıl bi araştırma İçindeydi pek bişi sormadım ama galiba serverla ilgili sorun çıkmış bazı bölümlerde onlar için uğraşıyorlardı. Server da aksama yaşanabilir. Bilginize

slayer

Üye
aga 3 gün geriye gitti_!!!! Birsürü lvl + life kullanmıştım... İçim acıyo içimmmm_!!!!
Dün gece sorun vardı zaten.. Bir creation sattım 12m yerine, 120milyon zen aldım_!!! zengin oldum diye seviniyordum_!!!
chaos ların GM'ı 250 lvl gitti diyordu...

@Mobster: Lvl kaç_?? Arada lvl farkı olacaktır.. Biraz oyna sonra bana PM at...

Vassili

Üye
abi deviasın girişindeyim

slayer

Üye
ohhh.. en sevdiğim seyi yaptım.. DarkLord kovaladım_!!

@Pcmaster: yeni versiyonda darklord'ların kuşu olmayacakmış.. Böyle şeyler duydum.... Bilgin varmı_??
metrekare basına 2 DL düşüyor yaw oyunda.. kovala kovala nereye kadar...

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Evet server 3 gün geriye gitmişti bende şimdi sen söyleyince hatırladım söylemişlerdi unutmuşum demek ki Yeni versiyon hakkında ki soruyu bende Onlara sorayım cevabını buraya yazarım

Vassili

Üye
arkadaşlar Mu açılmıyor açılıyor hemen bağlantı kesiliyor ben banlandınmı acaba ama imkansız ben bişey yapmadımki.
açılmıyor yaww gitdim bikere kendi karakterimle "Sunucu ile bağlantınız kesildi" yazdı.sonra oyuna giremeden kesildi. (

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Korkma Server da sorun çıkmıştır. Ayarlamak İçin kapatılmıştır. ban ile ilgisi yoktur.

slayer

Üye
Ehue.. millet "-kasam gitmiş" gibi şeyler söylüyordu... Bir gittim kasaya.... hiç bişey yok... 4 soul 4 bles 20 tanede chaos vardı... Kalbime iniyodu...
bir MG yeni verison deneniyormus dedi... Bakacaz... Yine silinirse bir daha oynamam_!!

Vassili

Üye
abi ben oyuna giremiyorum başlangı. açılıo sunucu ile bağlantınız kesildi yazıo ama sitede bile sorun yok
nolcak yaw ya oyun düzelmesse

Warning: mssql_result(): supplied argument is not a valid MS SQL-result resource in C:\Inetpub\vhosts\mu-turkiye.org\httpdocs\news.php on line 47
10

yazıo

(

Vassili

Üye
PcM@STéR sen oynuyormusun Mu yu?

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Hayır. Zamanım yok.

slayer

Üye
aga yeni versiyonda DL'ların kargaları olacakmıymıs, hala söylemedin_?

ara sıra oluyor mobster.

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
SlayeR:

"kargaları olacak fakat suan ki gibi etkili diil

kargalar aynen devam edecek fakat point kısıtlaması gelcek

5 e indirilebilr."

Adminden gelen cevap

Vassili

Üye
abi benim oyun 3 gündür açılmıyorrr napcam ben şimdi o kdar 90 lwl olmuştuk

Ya banlandıysam felan ama imkansızz ben bişey yapmadımki bi tek param 6 milyonsa 23 milyon diye gözüküyordu onuda ben yapmadım

slayer

Üye
sabah veya saat 23:00 dan sonra dene... Korkma herkezde para hatası oldu.. Hatta bende 120 milyon zen + 40 milyon zen vardı.. Kasa en fazla 90m zen alabiliyormus bunu üğrendim..

Vassili

Üye
slayer abi açıldı walla çok sevinçliyim
yeni bir char açtım:
Godfather=Wizard=12 Level
Ama halen Hunter'la oynuyorum birgün gel Stadium'da takılırız.
Bu arasda stat puanı nedir çok acill !!

Hani bazı büyücüler işin atıyo,elektrik atıyolar,zığlayınca yerde yıldız şeklinde bir ateş halkası oluşuyor:işter onlaro nası yapıyorlarr??

Üst Alt