Mu-turkiye Açıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Vassili

Üye
abiler ablalar benide katın ben online oyunların hem severiyim hem ustası.

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Slayer'i bul Onunla yeni Bir Guild Kurun, beraber gezin Party bişiler falan yapın

slayer

Üye
aga ben Lv85'e geldim ama bi şeyden anlamıyorum.... PArty yapıp, Lv20 dekileri sevindiriyim diyorum adam benden çok sey biliyor çıkıyor

1-)Bu silahımı nasıl güçlendirecem
2-) "javel..." diye bişey aldım.. 9.000.000 altına... Bi işe yaramıyor...
3-) büyücüyü seçmiştim oyunun başında.. hiç bişey giyemiyor... Kılıçlarıda kullanamıyor... Adamı değiştirebiliyormuyuz_??
4-) bazen stadium da çıkan kalp vb. şeyleri alamıyorum.. Canta boş... Gavurca bişeyler yazıp duruyor... Neden_??
5-) adamın teki "blees soul" at dedi... O ne_? Nerde_? Kaça_? Atınca ne olacak_?
6-) adam gibi silah nerden bulacaz_?? Benimki sadece bu kılıçı alabiliyor..Bu da çok dandik

7-)Kanat nerden bulacaz_?? Adamlarda bir kanat var aşmış olayı....

bu günlük sorularım bunlar

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
1-Silahların Daha Güçlüsü ya Yaratıklardan düşüyor( luck yada exlient li olanlar) yada Soul - Blees Diye olan değerli taşları bu silahlara bas'arak güçlendiriyorsun.
2- "javel" nedir bende Bilmiyorum İstersen Forumlarına yaz Mu'nun
3- Kıyafet yada Silah kullanımı Level ve Karakterle Alkalı olan şeydir. Her kıyafeti her karakter giyemez. açılan küçük bencereden okuyacan hangisi için olduğunu ve Senin giyebileceğin kıyafetler İyi ise Level'in Paralel olmalı yani yüksek lvl yüksek kıyafet giyme özelliği olur.
4-Onun bi açıklaması vardı da unuttum.
5-Blees Soul bunlar değerli taşlardır. genelde yaraıklardan düşer veya paran çok ise kasadan alırsın. İsteyen olursa Eğer sana lazımsa verme ama sana yardım eden biriyse paylaş yani Diğerleri ile Ticaretin dostluğun olsun. Diğer lvl yüksek olanlarla party ye falan katıl.
6-Üstte açıkladım başkasından isteyebilirsin
7-Kanat yapmak için gerekli malzemeler var. onuda kanata sahip olanlara sor yada foruma sor. benimde kanat hakkında bilgim yok.

slayer

Üye
aga sende iyice kültürsüz yaptın beni..
kasa yarım milyon altınlık balta ve kılıçlarla dolu.. Hiç biri kullanılmıyor.. Keşke elf olsaymısım...

"Soul - Blees Diye olan değerli taşları bu silahlara bas'arak güçlendiriyorsun"
bu kısmı bi acıklasana... Elimde resimdeki kılıçtan var.. (+3)
o taşlardanda var baya...

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Silah'ı Çantaya alıyorsun "Boş'a yani sonrada blees yada soul'u tutup Silahın üstüne bırakıyorsun.

Karakteri ilk başta new karakterden yeni karakter oluşturabiliyorsun.

Aeon

Üye
Arkadaslar level 70lerdeyim hemen kuralım bir guild böylece daha çabuk level atlarız.Oyundaki adım Ateron genelde atlansda dolaşıyorum.Yalnız bi sorum olacak şu character bölümünde spare points yazıyor mavi olarak nedir o çözemedim.Oyunda görüşürüz

slayer

Üye
Haritalar:

Lv9x'lardayım... stadiumda adamların peşine item toplamakla meşgulum
kanat lv 180'de alınıyormus galiba...
Dark gladiator olmak için lv kaç olmalıyız bilen varmı_??

yeni başlayanlar kesinlikle dark wizard/sorcerer olmasın_!!! iğrenç bir karakter.... Ne adam gibi kılıç, ne de zırhı var.
Kılıçlarla oynamak isteyenler Dark Knight olsunlar... Elf/fairy olursanız her zaman giyecek bişey bulursunuz... En azından bana gelen bütün itemler fairy için

Vassili

Üye
lütfen bi bakın:
bende çalıştıra basınca "This File Contains İnvalid Data" yazıyor:
ya bir çaresi yokmudur çözümü nasıl oluyor???
Please Help Me!!

Aeon

Üye
Ya valla yeni baslayanlar dark wizard filan seçmesin adamlar hiçbişey kullanamıyor su an level 125im yeniden baslamak zor geliyor.Adamların kullanabileceği hiçbişey yok düzgün zaten sürekli dark knight ve
elf itemleri çıkıyor. Zaten doğru dürüst wizard büyüsü yok.

slayer

Üye
Agalar, beni katil etti oyun_!!! HArbi katil yaptı kafadan.. Kırmızılı bi adam vardı, stadiumda adam saldırmaya başladı bana_!!! Sonra bi baktım adam yerde yatıyor.. ben kırmızı olmusum_!!!
Pk temizle gibi seyler söylediler... Kaç "zen" lazım bu iş için_?? Kafayı yiyecem yaw...

__
Birde bu darklord lar oyunu oyun olduğu için deil ego tatmini için oynuyorlar....
Adam karga gibi bişey çıkarmış, 2 saat oyuna uğramıyor... bizim oyununda içine ediyor_!!!

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Valla Oranın Forumuna Sor Slayer benimde fazla bir bilgim yok Zaten Egosu için yaşamıyormu

isimsiz_

Üye
resimleride kendi gibiyse güzel

slayer

Üye
pcmaster yazmıştım oraya.. Valla adm 40milyon zen diyor.. Aşar beni.. Biride kas dedi... kilitmi ne düşermiş.. sabahtan beri uğrasıyorum valla 30 lv attım bi icraat yok...

Fakide mana.... mana'm bitti... ortada kaldım valla... lost tower'dayım bide.... Korkuyom... bişeyde satın alamıyorum...
Fakire mana_!!!!

Vassili

Üye
maxicep clanı açıldımı ve biri bana oynu anlatırmı neler iycem ilk lwl'de??

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
Bknz. Slayer

slayer

Üye
uğraştım, didindim, kanat yapmayı öğrendim, Birsürü para harcadım..... KANADIMI KAPTIM_!!!
Ama Ne Oldu_??? <span style="color:#006600">ELF</span> kanadı oldu_&#33;&#33;&#33; bu bana yapılıtrmı be....

dark wizard&#39;mış.... Ne iş yararsın sen_?? Yeni başlayıp zevkini çıkaracaklar elf olsun, Yok ben en iyisi olacam diyosanız dark night olun.....

Mobster: lv 50 ye gelene kadar; doğduğun yerdeki ve Naria(haritanın sağ-alt tararındaki kapıyla geçecen) &#39;daki yaratıkları kes.... sonra stadiuma girersin olay biter.

slayer

Üye
dat daradaaaat....
ARtık benimde kanadım var...

Vassili

Üye
ismin "slayer"mi??
Dart Wizar mısın,Dart Knight mı?,Elf mi?

slayer

Üye
slayer / dark wizard

Üst Alt