MTP USB aygıtı yüklemesi başarısız. Çözümü bilen yardım etsin.

Sponsorlu Bağlantılar

emrekeskus

Üye
    Konu Sahibi
MTP USB aygıtı yüklemesi başarısız. Çözümü bilen yardım etsin.
Arkadaşlar, telefonu(xperia sola) usb ile bilgisayara bağlayınca MTP USB aygıt sürücücüsü yazılımı yüklenmiyor, bundan dolayı telefonumu bilgisayarda göremiyorum, pc companion da telefonu görmüyor. 2 farklı bilgisayarda da denedim fakat sorunu çözemedim nedir bu mtp aygıt hatası anlamadım. hataya aşağıda resimlerden bakabilirsiniz.

yakup_281

yakup_281

Üye
adb drivers bul yükle sürücü eksikliğinden kaynaklanıyor hata

emrekeskus

Üye
    Konu Sahibi
Çözüm:

Telefon > menü > ayarlar > uygulamalar > uygulamaları yönet > Tümü > MTPApp bul ön bellek ve verileri temizle ( telefon PC'ye bağlı olmayacak bu sırada ) sonra bağla PC'ne :)

• Beğen
Tepkiler: kadir_kadir043 ve caca41
caca41

caca41

Üye
Çözüm:

Telefon > menü > ayarlar > uygulamalar > uygulamaları yönet > Tümü > MTPApp bul ön bellek ve verileri temizle ( telefon PC'ye bağlı olmayacak bu sırada ) sonra bağla PC'ne :)
ne varsa maxicepte var arkadass yaaa kardesım eyvallah adamın dibisin :)))

kadir_kadir043

Üye
İşime yaradı eyvallah :)

baros-66

Üye
Sony Xperia Acro S de uyguluama yöntecisinde yok Mtpapp ve ben sorunu halledemedim malesef sorun halledemeyince 16 gb olan kendi icindeki diskinede bişi atamıyorum anca karta ordan taşıyorum bi su mtp usb aygıtına cözüm bulursanız sevinirim

baros-66

Üye
Sony Xperia Acro S de uygulama yöneticisinde MTPapp malesef yok ve ben halledemedim sorun şu ki 16 gb kendi beynine bişi aamiyorum anca karta sonra kartdan taşıma yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Sony Xperia Acro S de uygulama yöneticisinde MTPapp malesef yok ve ben halledemedim sorun şu ki 16 gb kendi beynine bişi aamiyorum anca karta sonra kartdan taşıma yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Uygulama yöneticisine girdiğinizde, indirilenler, tümü, çalışanlar gibi seçenekler görürsünüz üstte, buradan Tümü sekmesine geçiş yaparsanız orada görürsünüz.

baros-66

Üye
Dostum cok tesekkürler ilgilendigin için ama bakmıştım zaten oraya ben Acro S de sadece Mtp ile alakalı tümü dedigimizde MTP extension service var oda zaten 0 kb içini acincada her şey 0 kb sadece durmaya zorla secenegi mevcut digerleri kapalı

- - - Eklendi - - -

Dostum cok tesekkürler ilgilendigin için ama bakmıştım zaten oraya ben Acro S de sadece Mtp ile alakalı tümü dedigimizde MTP extension service var oda zaten 0 kb içini acincada her şey 0 kb sadece durmaya zorla secenegi mevcut digerleri kapalı

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
aynı sorun xperia z'de de var MTPapp diye bişey yok

Invoke

Invoke

Üye
Adb drivers yükleyin olur heralde.
Farklı bir modda bağlamayı deneyin (MSC mesela) (İşe yaramaz büyük ihtte deneyin :))

Üst Alt