mtk isletimci ses artırmak

bmw_m6

Üye
    Konu Sahibi
mtk isletimci ses artırmak
methaba ilk defa mtk isletimcili bir cihaz kullaniyorum. cihazin sesi ozellile bildirimlerde cok az . bunun icin Engineering Mode ile aciliyormus ses seviyesi. yanliz internetteki gibi secenekler gelmiyor menu daha farkli . kullandigi mtk p25 sanirim bundan kaynakli. mtk p25 icin ses ve microfon sesi artirma konusunda yardiminizi bekliyorum. iyi formlar.

Buğra

Admin
Cihaz marka model nedir acaba ?

bmw_m6

Üye
    Konu Sahibi
doogee mix cihaz , halletim suan ses baya yuksek ve yeterli. yanlız skype whatsap Messenger gibi uygulamalarda ses karsiya hisirtili gidiyormus. ses kayit telefon görüşmesi ve video cekiminde ses cok guzel yani parazit yok . acaba neden kaynakli olabilir.

Tepkiler: Buğra

Buğra

Admin
Sesi fazla açtığınız için olmuştur büyük ihtimalle

Tepkiler: bmw_m6

bmw_m6

Üye
    Konu Sahibi
Cihazın mikrofonu da bir sıkıntı olabilir
Yada farklı bir rom atın cihaza yazılımsal olabilir
iki cihaz var ikiside ayni. suan farkli rom malesef yok yeni bir cihaz . yada benmi yanlış biliyorum mtk cihazlarda bu rom isi farklimi oluyor. yani baska cihazinki yuklene biliyormu

Buğra

Admin
iki cihaz var ikiside ayni. suan farkli rom malesef yok yeni bir cihaz . yada benmi yanlış biliyorum mtk cihazlarda bu rom isi farklimi oluyor. yani baska cihazinki yuklene biliyormu
Yok başka cihaz romu yüklenemez
Cihaz yeni biliyorum biraz beklemek lazım firma kaynak kodu verdikce cihaz yaygınlaştıkça romlar gelir
Ama sanıyorum ki yazılımsal

Tepkiler: bmw_m6

bmw_m6

Üye
    Konu Sahibi
Yok başka cihaz romu yüklenemez
Cihaz yeni biliyorum biraz beklemek lazım firma kaynak kodu verdikce cihaz yaygınlaştıkça romlar gelir
Ama sanıyorum ki yazılımsal
Aslinda sorurken bile sacma geldi bana ama sansimi deniyeyim dedim .ilgi alakanıza tekrar teşekkür ederim. iyi formlar