MTema (Mplayer için tema değiştirici) v1.0.1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
MTema (Mplayer için tema değiştirici) v1.0.1
Alıntıdır arkadaslar dark_judge (cep team)arkadasımızın alın teri göz nurudur yüzde yüz yerlidir:)
Gereksinimleri python 1.4.2 ve modül pack 1.21 tir.
Önemli: Temalarım klasörünü .rar dan çıkartıp direk hafıza kartına atın yoksa uygulama çalışmaz.(isterseniz buraya sizde .mbm uzantılı temalar ekleyebilirsiniz)
Uyarı: Mplayer hafıza kartında kurulu olmalıdır ve hiçbir dosyası salt okunur olmamalıdır...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sercinyo555, ie120 ve aga27

M3L!H

M3L!H

Üye
Saol güzelmiş teşekkür ederim:)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi

azuur

Üye
programı daha indirmedim. n70 içinde kullanbileceğim bir programmıdır.ayrıca orjinal mplayerımı değiştiriyor. normal jpg dosyasını tema olarak seçebilirmiyiz. çokmu soru sordum:ayrıca payaşım için tteşekkürler

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
programı ha indirmedim. n70 içinde kullanbileceğim bir programmıdır.ayrıca orjinal mplayerımı değiştiriyor. normal jpg dosyasını tema olarak seçebilirmiyiz. çokmu soru sordum:ayrıca payaşım için tteşekkürler

N70 için yapmanız gereken bu proyu tekrar yükleme yani 6630 6680 için yapılmış mp playeri bul(forumda mevcut) sonra bunları ykle

yckoc2004

Üye
n95 8b çalışır mı hangi işletim sistemi için olduğunu yazmamışssın

bymen07

Üye
arkadasım emegine yuregine saglık senden rica etsem mp playeride eklermisin sagol

thecentilmen

thecentilmen

Üye
kardeş linkler bozuk düzelt istersen

tektek

Üye
arkadaslar su ındırmeyı rapidshare yapmayın..inmiyorrr..:(

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
Vayy gözlerim yaşardı üzerinden yıl geçmiş ilgi görüyor konu:)
rapid linki çalışıyor ama temaalrın oldugu link uçmuş maalesef buluna eklerim tekrar.N95 8 gb olmaz kardeşim.6630,6680, 6681 N70,Ve N72 ( bu iki telefona mp playeri tekrar indirip hafıza kartına atın forumda mevcut yaf :@)

macman

macman

Üye
emeğine sağlk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt