MT6235 Altın Program paketi![JAR][Msn,Facebook,eBuddy,Skype,Yahoo Messenger]

Sponsorlu Bağlantılar

musdi60

Üye
CANIM ARKADAŞIM BU PROGRAMI İNDİRDİM FAKAT BUUNUN İÇİNDEKİ installdirver denen DOSYAYA TIKLIYORUM INSTALL USB Driver Windows XP successfully die bişey çıkıyor heralde yükleme yapıyor ama bişey olduğu yok dewamlı ekranda böyle duruyor yarım saat bekledim yine ölece duruyor birşey değişmedii YARDIMMMMMMMM.. birde usb bağlıyorum com port u tıklıyorum pc görmüyor yeni donanım sihirbazı bulundu falan diye birşey gelmiyor kafayı yiycemmmmmm !!!!!!!!!!!!!

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
CANIM ARKADAŞIM BU PROGRAMI İNDİRDİM FAKAT BUUNUN İÇİNDEKİ installdirver denen DOSYAYA TIKLIYORUM INSTALL USB Driver Windows XP successfully die bişey çıkıyor heralde yükleme yapıyor ama bişey olduğu yok dewamlı ekranda böyle duruyor yarım saat bekledim yine ölece duruyor birşey değişmedii YARDIMMMMMMMM.. birde usb bağlıyorum com port u tıklıyorum pc görmüyor yeni donanım sihirbazı bulundu falan diye birşey gelmiyor kafayı yiycemmmmmm !!!!!!!!!!!!!
"INSTALL USB Driver Windows XP successfully" Yani driver yükleme tamamlandı diyor :)
USB yi pc ye taktığında ise com portu değil , dosya depolama diye ilk bir seçenek çıkacak onu seçeceksin , biraz bekledikten sonra PC nin sağ altında "Yeni donanım bulundu MTxxxx" diye yazacak , sonrasında Bilgisayarımdan girip dosya alışverişi yapabilirsin :) Eğer PC suite kullanıyorsan COM port 4 de bağlı olarak gözükür :)

• Beğen
Tepkiler: ekrem26
ekrem11

ekrem11

Üye
Kardeş benim telefon "mt6235" Pc yi görüyo ;

Bu Jar Programlarıda Yükledim fakat Telefonumun JAVA bölmüne geldi.Ben Bunları Ana Menüye Nasıl Taşıya bilirim Pc sute varsa rica etsem linkini verirmisin been bunları ana menüye taşımak istiyorum.
Saygılar...

• Beğen
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş benim telefon "mt6235" Pc yi görüyo ;

Bu Jar Programlarıda Yükledim fakat Telefonumun JAVA bölmüne geldi.Ben Bunları Ana Menüye Nasıl Taşıya bilirim Pc sute varsa rica etsem linkini verirmisin been bunları ana menüye taşımak istiyorum.
Saygılar...
Ana menüye nasıl taşıyacağın hakkında bir bilgim yok :) PC suite download linkide kırılmış :)

ekremsa11

ekremsa11

Üye
peki yinede teşekkürler ben yinede araştırmaya devam ...

• Beğen

xatomix

Üye
selam . bende bu cep telefonundan var gece kendiliğinden şarjı bitmiş. Düğmesine basıyoum açılış var ama takılıp kalıyor ana menüye geçmiyor nasıl bu durumu düzeltebilirim. işletim sistemini nasıl geri yükleyebilirim. bir yol gösterin nolur.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
selam . bende bu cep telefonundan var gece kendiliğinden şarjı bitmiş. Düğmesine basıyoum açılış var ama takılıp kalıyor ana menüye geçmiyor nasıl bu durumu düzeltebilirim. işletim sistemini nasıl geri yükleyebilirim. bir yol gösterin nolur.
Malesef bu sorun hakkında bir bilgim yok :)

siilo

Üye
teşkjür

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim :)

7tepeden

Üye
linkini verdiğiniz skype programı htc touch p3450 ile uyumlumudur acaba

şıwanu gavan

Üye
arkdaşlar benım tlf bellegide hafıza kartıda tlf göruyor tlfdan bilgisayrın netini kulanmak için usb yi bagladım mt6235 driveri aradı pc de yoktu bende yukarıdakını ındırdım inş şimdi olur ama sormak istedigim o driveri pcyemi yoksa tlf namı kuracagımdır. BU ARADA BİLİSAYAIM SP3 FORMATLIDIR.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar benım tlf bellegide hafıza kartıda tlf göruyor tlfdan bilgisayrın netini kulanmak için usb yi bagladım mt6235 driveri aradı pc de yoktu bende yukarıdakını ındırdım inş şimdi olur ama sormak istedigim o driveri pcyemi yoksa tlf namı kuracagımdır. BU ARADA BİLİSAYAIM SP3 FORMATLIDIR.
PC ye kuracaksın o driver ı arkadaşım :)

sanalbaykus

Üye
arkadasim pc suite programi ve nasil ingilizce yapilacagina dair vermis oldugum bu adrese gir butun bilgiler mevcut ben kurdum gayet guzel calisiyor... kolay gelsin

Arkadaşım bu driver'ı windows 7'ye, "XP SP3 compability mode"da kurdum, "Vista SP2 compability mode"da kurdum fakat "phone suite" bir türlü bağlanamadı. Bilgilerini paylaşabilir misin ?
Teşekkür ederim

eftall

Üye
benm pc ye usb yi kuramıyorum wındows için düştü diyor yada onun gibi bişe ingilizcem yok.yardımcı olurmusunuz

----------Eklendi @ 09:50:50 ---------- Yazıldı @ 09:43:12 ----------

he buldum yukledm sp3 formatında.neyse.skype yukledim ama acamıyorum ayrıca msnde kare kare seyler cıkıyor yapamadım.cakma telefonun kotu yanları işte.nese msn bulsam yeter bana yardımcı olursanız sevinirim

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
benm pc ye usb yi kuramıyorum wındows için düştü diyor yada onun gibi bişe ingilizcem yok.yardımcı olurmusunuz

----------Eklendi @ 09:50:50 ---------- Yazıldı @ 09:43:12 ----------

he buldum yukledm sp3 formatında.neyse.skype yukledim ama acamıyorum ayrıca msnde kare kare seyler cıkıyor yapamadım.cakma telefonun kotu yanları işte.nese msn bulsam yeter bana yardımcı olursanız sevinirim

Aynısını ben kullanıyorum , benim msn de sorun yok :) Yükleyin msn i , yükledikten sonra güncelletin :)

nimeemin

Üye
İndirme linki yok kardeşim

hellyboys

Üye
Messenger çince oluyor :(

Üst Alt