msw Arkadaşımız Yönetici Olarak Atanmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
kardeş hayırlı uurlu olsun

pasa

pasa

Üye
maxicebe hayırlı ugurlu olsun

perfectlover

Üye
Tebrikler msw. Başarılar dilerim.

kikaksk

kikaksk

Üye
tebrik ederim site için hayırlı olur işallah...

impavidus

impavidus

Üye
Tebrikler msw Hepimize hayırlı uğurlu olsun

__Midas__

__Midas__

Üye
<span style="font-size:10pt;line-height:100%"><span style="font-family:Comic Sans Ms">Tebrikler + Başarılarının devamını dilerim...</span></span>

Ozan

Ozan

Admin
Görevinde başarılar, ummarım bu sorumluluk adına bize kızmaz göreini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışırsın

ardaca

Üye
tebrikler&#33;..

ibonline

ibonline

Üye
kardeş hayırlı olsun ama nerelerdesin.

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Hayırlı- uğurlu olsun

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
hayırlı olsun

_BECK_HAM_

Üye
başarılar kardeşim..

mAd_girL

mAd_girL

Üye
tebrikler..

hasisa

hasisa

Üye
hayirli olsun kardes sana yakisir

amedian

amedian

Üye
öncelikle ustadımdan tebrigim gec oldugu için bir ozur diliyorum cunku bi sure nete giremedim. neyse size basımdan gecen birkac olayı anlatıyım msw ile ilgili; sitemize ilk kayıt oldugum gunlerdi ii hatırlıyorum bi sis dosyasını sitemize link olarak vermeyi denemiştim... daha o zamanlar bilmiyorum tabi nasıl upload verecende linki koyacan siteye millet indirecek...... neyse sona ugras ugras becerdim yalnız bi baktım ki msw ustadım benden aylar once eklemiş o programı ki ben onu yeni cıktı zannediyorum .. neyse pmden biraz mesajlastık bi kac kez basım sıkıstı bazı konularda kendisine ozelden mesajlar attım oda bana gayet guzel msjlar atmıstı, bu yukarıdaki link konusunda attıgım mesaja kendisinin yanıtı su sekildedir :

<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><span style="font-size:8pt;line-height:100%">Re:dosya yukleme konusunda yardım, Jan 8 2006, 03:36 AM</span> <div align="right">http://www.maxicep.com/forums/index.php?CODE=05&act=Msg&MSID=46268&VID=in http://www.maxicep.com/forums/index.php?CODE=04&act=Msg&MID=22147&MSID=46268</div>

<span style="font-size:8pt;line-height:100%">Albay

Grup: Yönetici
Üye No: 22,147

</span>
<span style="font-size:8pt;line-height:100%">
</span>hocam ben bu işi bırakıyorum heves filan kalmadı bişey yapalım dedik elimize yüzümüze bulastırdık sen saol eksik olm basımızdan bana kalsak bi uygulama 4 ay sonra gelir. ben yine forumlara cevap yazmaya devam edeyim
Estağfurullah...ne demek...Ben teşekkür ederim...Herşey ha diyince olmuyor...Sen de eklemeye başlarsın...Biraz araştırmacı olman gerekiyor tabiki...Bir sorunun olursa bana sorabilirsin... [/b][/quote]

boylesi herkes için daha ii oldu. seni canı gonulden tbr ederim ustadım

msw

msw

Üye
Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkürlerimi sunuyorum ... Evet bir süre yoktum mod oldum uçtum gittim ... Zaten yönetimle konuşunca arkadaşın evinden bağlanıyordum benim bulunduğum eve ADSL bağlanmamıştı henüz ama bunu saolsun üst komşuyla hallettik benim kablosuz modemi oraya verdim onlarınki bu özelliği desteklemiyordu ben de o hattan yararlanıyorum ehe ... Neyse felsefeyi bırakalım ... Bugün Bağlandım sonunda Maxicebe ağız tadıyla bi giriyim dedim ... Yönetim kuralları derken bi bakmışımki kaybolmuşum ... Bu topiğide görmemişim maruz görün ... Bundan sonra aranızdayım ... kesinstisiz hizmet ... Beni bu göreve layık gören Yönetime teşekkürler Takdirlerini esirgemeyen tüm Maxicep e saygılar sevgiler Başarılar... Sizlerle çok mutluyum bunu bir kez daha anladım ...

Amedian beni duygulandırdın yaa... Çok teşekkürler .... Gerçekten duygulandım .... Haydi ne duruyorsunuz maximize dönelim

amedian

amedian

Üye
yok abi gecekten saol eksik olma hic bi zaman.... haberci nin ayrılması vardı gecenlerde oda beni uzmustu bu gibi isimlerin bu siteden gitmesini kabullenemem.. + senin bu goreve laik olmanda beni cok sevindirmistir.
P.Ş. ; hatırlıyomusun o attıgın msjı

msw

msw

Üye
Hatırlamaz mıyım ya Ben mesajı hatırladım ama sana attığımı unutmuşum tabi ... Neyse ikili konuşmaya girmeyelim Tekrar Teşekkürler Eksik olmayın ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt