Msn'de En Çok Hangisine Kızarsınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
karşı tarafın açık olduğum halde konuşmaya başlamaması illa ben başlayacam yani.birde artık herkes slm s.a a.s hg hb bu ne biçim konuşma ya ben bir dünya şey yazıyorum o evt yazıyor varmı böyle birşey.başka birşeyde meşgulüm şu an denilmesi.arkadaş meşgulsen açma o zaman allahallah açtıysanda konuş..........daha yazayımmı

haklısın valla meşgul yaparlar ya da dışarda işareti koyarlar canım dışardaysan kapa msnyi insanların vurdum duymaz olmasına kızıyorum

AKATLI

AKATLI

Üye
hiç bişi yazmadan ilk titreşim gönderene

gerçi ilk fark etmez titreşime sinir oluyom

arslansem

arslansem

Üye
Birden açınca aynı anda yazan kişilere..Ve cevap gelmeyince titretenlere :ehe

Aziz™

Aziz™

Üye
Birden açınca aynı anda yazan kişilere..Ve cevap gelmeyince titretenlere :ehe

bu konuda birazcık haksızsın.hemen cevap atanlar seninle gerçekten konuşmak isteyen insanlardır.ya o kişi sana hiç cevap atmazsa hep sen atmak zorunda kalsan daha mı iyi olurdu.bence anında cevap yazmak pek kötü sayılmaz ama titreşime bende sinir olurum.gerekli halde kullanılmaması yüzünden tabi:ehe

scuf

scuf

Üye
- online iken ç.dışı takılıp zırt bırt hoo , nbr yazanlara , maden konuşıucan ç.içi ol belki bnm msn sürüm eski ç.dışılara cevap veremiyorum :d:
- pc başında olupta DIŞARIDA moduna alan ama nbr yazınca hemen cevap verenlere , bunlar gene en kıl olduklarım kendini ağırdan satan kasıntı tiplerdir genelde :off:
- biraz geç cevap verince ard arda titreşim gönderenlere , bu olabilir bende yapıyorum arada ama bunu abartıp plus ile 7-8 kere gönderenler var:nono:
- birisine kızıp msn durumunu sitemkar cümlerele dolduran ve bizim ruh halimizide etkileyenlere , maden birine kızıyon niye herkeze duyurup madara ediyon kendini :hmmm

merdo85

merdo85

Üye
meşgul olduğumu bile bile(mesela özel biriyle konuşurken) zorla laf atanlara

aLone

aLone

Üye
kendi ekleyipte kimsin diye soranlara msn artisliği yapanlara :@

onur520

Üye
selam yazdımı karşılık gelmemesine çok kızarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt