Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Msn Yenisi çıkmış 7.5 Küsürlü Bişey
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Langmiur
Üye
Konu Sahibi
Msn Yenisi çıkmış 7.5 Küsürlü Bişey
Farkı ne bilen var mı agalar
ChavRash
Emekli Yönetici
7.5 var ama küsürlüsü yok. Net olanı var; 8.0, en son versiyon.
Gokhan43
Üye
3 Gündür MSN Yeni Sürümü İçin Tıklayın penceresi açılıyor MSN'de
iceboy
Üye
Msn 7.5.0322 en son versiyonu. Eger sizde 7.5.0311 versiyonu varsa, size yenisi ciktigi uyarisi veriyor.
Versiyonunuzu Msn penceresinden help > about messenger bolumune girerek gorebilirsiniz. 7.5 ile hicbir fark yok ama sanirim birkac hatayi duzeltmislerdir...
Langmiur
Üye
Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(ChavRash @ Feb 11 2006, 04:46 PM) [post=276935]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
7.5 var ama küsürlüsü yok. Net olanı var; 8.0, en son versiyon.
[/b][/quote]
nerde bu 8 aga biz niye görmüyoruz
tofy
Üye
gözle görünür bir fark yok
bu arada 8 yamayla çalışıyor ben denedim sağlıklı olmadı sildim bence 8 i tam sürüm çıktığında yüklemek en mantıklısı benim ifadelerim kayboldu betasında
troublesome
Üye
benim msn hiç takılmazdı. bu yeni versiyonu indirince yanıt vermiyo hatası verdi.kilitlendi.
setup dan onarıp geri yüklettim, daha bi arıza çıkarmadı...
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
3 gündür diyor sürekli yeni versiyon diye ben yüklemedim..
FrontmaN
Üye
8,0 In betası piyasada full sürüm henüz ortalarda yok.
evet 8.0'ın arabirimi çok süper ama piyasada beta sürümü var.normali henüz yayınlanmadı.bazı sitelerde 8.0 hatta 8.5 die yayınlananlar da skin'i değiştirilmiş 7 yada 7.5 zaten.dediğim gibi 8.0 beta verimsiz çalışıyo henüz tavsiye etmiyorum
mert_dagdemir
Üye
ben 8.0 ı kullanıyordum çok güzel ama karışık tabiki türk serverlarından bağlanamıyorsun ben olayı çözdüm fakat sıkıldım sildim
ben 8.0 ı kullanıyordum çok güzel ama karışık tabiki türk serverlarından bağlanamıyorsun ben olayı çözdüm fakat sıkıldım sildim