msn hack programı yok diyen inanmayan geri kalmıs arkadaşlara söylüyorum ben gözlerimle gördüm msn hack prosunun oldugunu benim bundan öncekimsnmi arkadasım alabilirim dedi denedi ve dedigi gibi aldı ben şimdi o msn yi eski şifremle açamıyorum yeni msn açtım aldıgı msn yi ekledim benim alabilirim dedigi msn mi arkadasım açtı yeni msn min şifresini inanılmaz derecede zor yaptım bunu almayı dene dedim onuda aldı 3. msnmde yine son aldıgı msn m i arkadasım açtı o program kullanılan msn ye yeni şifre verip sadece programın kullanıcısına gösteriyo şifreyi paaralı bi program ama bazı kişiler olmadıgını sanıyo aynı programla ben kaç kişinin msn sini aldım kullandım 2 gb flash bellegimdeydi ama bellegim ters baglanılmıs usb girişiyüzünden yandı kaybettim proyu arkadaşımlada yoolarımız ayrıldı konusmuyoruz yani ben resmen kullandım o proyu
--------------- Ekleme ---------------
programın ismide msn elite beta crocker gibi bişey di tam olarak hatırlamıyorum ama yani ister inanın ister inanmayın allah bela mı versinki öyle bi pprogram var
--------------- Ekleme ---------------
hemde şifresini almak istedigi kişinin msn şifresini 5 saniyeden az zaman da veriyo yeni şifreyle sen aaça biliyosun ama msn sahibi açamıyo ben şimdi hala o programı arıyorum bi türlü bulamıyorum paralı bi program sadece orasını biliyorum ama nerede bulacagımı bilmiyorum