MSN Messenger msn messenger şifre kırıcı arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
bir html dosyası işi görüyor :ehe %100 denendi :ehe

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
bi bulamadım ya :D

T3rM1N4t0rs

T3rM1N4t0rs

Üye
geçtik biz o konuLarı:D hehehuasd.:d

serap88

Üye
msn hack programı yok diyen inanmayan geri kalmıs arkadaşlara söylüyorum ben gözlerimle gördüm msn hack prosunun oldugunu benim bundan öncekimsnmi arkadasım alabilirim dedi denedi ve dedigi gibi aldı ben şimdi o msn yi eski şifremle açamıyorum yeni msn açtım aldıgı msn yi ekledim benim alabilirim dedigi msn mi arkadasım açtı yeni msn min şifresini inanılmaz derecede zor yaptım bunu almayı dene dedim onuda aldı 3. msnmde yine son aldıgı msn m i arkadasım açtı o program kullanılan msn ye yeni şifre verip sadece programın kullanıcısına gösteriyo şifreyi paaralı bi program ama bazı kişiler olmadıgını sanıyo aynı programla ben kaç kişinin msn sini aldım kullandım 2 gb flash bellegimdeydi ama bellegim ters baglanılmıs usb girişiyüzünden yandı kaybettim proyu arkadaşımlada yoolarımız ayrıldı konusmuyoruz yani ben resmen kullandım o proyu

--------------- Ekleme ---------------

programın ismide msn elite beta crocker gibi bişey di tam olarak hatırlamıyorum ama yani ister inanın ister inanmayın allah bela mı versinki öyle bi pprogram var

--------------- Ekleme ---------------

hemde şifresini almak istedigi kişinin msn şifresini 5 saniyeden az zaman da veriyo yeni şifreyle sen aaça biliyosun ama msn sahibi açamıyo ben şimdi hala o programı arıyorum bi türlü bulamıyorum paralı bi program sadece orasını biliyorum ama nerede bulacagımı bilmiyorum

beyaban18

beyaban18

Üye
link atar mısın

AKATLI

AKATLI

Üye
öyle bi program yok boşuna arama

serkanacar25

serkanacar25

Üye
ÖyLe bi progRam yok kaRdeşm arama :d::d: programla hack artık zor iş..he war ama karşı tarafın saf olması gerek :d::d:

352369

Üye
naı yok ya bi program war bende msn kırıyorum işteee googuldan aradım buldum çok güzel işe yarıyor

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Öncelikle ilgilenen arkadaşlara da küçük bir bilgi vereyim ; evet böyle birşey mümkün.Eskiden merdiven altı tezgahlarda çok basit bir şekilde yazılırdı ama şimdi işi biraz sıkı tuttukları için pekte kolay olmuyor.Olmaz demiyorum kolay olmuyor.

Gelelim asıl mevzuya ; insanların msn adreslerini çalınca elinize birşey geçmeyecek buna emin olun.Aynı şey sizin başınıza gelse , ya küfredersiniz ya da ilgili makamlara şikayette bulunursunuz.Eğer bir cahillik yapıpta çalarsanız , dua edin adresi çalınan kişi küfretmekle yetinsin , işin hukuki boyutları hiçte tahmin ettiğiniz gibi yürümeyecektir.

Bu tür illegal davranış ve paylaşımların yeri burası değildir.Yaptığınız davranışlar hukuk ve ahlak kuralları dışındadır.İnsanlara yardımcı olmaya çalıştığımız başka bir konuda görüşmek üzere...

:locked:

Üst Alt