arkadaşlar bende kullanıyorum güzel ve %100türkçe diğer programlar öyle değil.
ücret konusun da ise yazışmanıza bağlıdır. yazışma artıkça kb artıyo bundan dolayı ücret kb orantılıdır süreyle değil.
ben bu ceptemsn i java da kullanmaya çalıştım gprs ayarlarım düzgün fakat daha bağlanmadan 18 kontörümü yedi çok ilginç giden kontör geri de gelmiyor yazık oldu bana ...
arkadaşlar ücretlendirme işi farklı sanırım ben vodafone kullanıyorum msn programını telefonuma kurdum ama paket veriye abone olun uyarı alıyordum aradım müşteri hizmetleri durumu izah ettim GPRS e üye olmam gerekliymiş 3 seçenek sundu bana uygun olan birisini seçtim snra beni kayıt ettiler kapadıktan sonra bi mesaj geldi onu kaydettim ben şuanda 100 kb a 1 kontor ödüyorum bence güzel
bende 3110classic var vodafone kullanıyorum hattıımn ve telefonumn tüm ayarları tmm fakat mobil msn den giridğim zaman 5 6 saat yazışıyorum millletle 1 kntr filan gidiyo fakat ebuddy kullandığmda 2 saate 10 kntr filan gitti acaba bu ebuddynin kullanım ücreti filanmı var bi yardımcı olursnızsevinirim
evet ben de agıle kullandım ama sonra ücretsiz kullanım için 7 gününüz var dedi ama kapanmadı hiç hep bağlanabiliyordum yani formalite icabı koymuşlsr o yazıyı
ya arkadaşlar samsung d600 mesenger yükleyen varmı hiç herkez oluoyr diyo ben hala bulamdaım nasıl bişey nerden oluyor bunun adresi yokmu nerden inddircez msn programını yardıcı olursanız sevinirim