Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Msn Grubu Açalım mı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
! Hasan !
Üye
Konu Sahibi
Msn Grubu Açalım mı?
Sitede herkes birbirine daha rahat ulaşabilsin diye msn ya da skpe grubu kuralım mı?
Eğer onay verilirse skpe ve msn grubunu kurabilirim!
Revengeful
Emekli Yönetici
Bir ara denenmişti diye hatırlıyorum
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Benden önceki zamanlarda açılmıştı diye duymuştum ... Yalnız bir problem vardı, bizim dışımızdakiler de muhabbete giriyordu ... Örneğin başka bir sitenin taklitcisi muhabbete dalıp üye çalmaya çalışabilir ki yanlış duymadıysam olmuştu
Neverex
Üye
Belli bir şifre konulsa olmaz mı?
Emre-45
Üye
Çok güzel olur bence
kemal21
Üye
Olabilir
CryDaqqeR
Üye
Lazoflu ve Tksharmely arkadaşlarımızın böyle bir girişimi olmuştu msn üzerinden maxicep'e ait bi grubumuz vardı fakat şu an Mahmut abinin askerliği ve oflu abinin sanırım işleri yüzünden maxicep'den uzak kaldılar bu nedenle grup şu an yok sanıyorum ...
yeniden kurulması taraftarı değilim çünkü grupta bir sürü ahlaksız ş.... ağzına ne gelirse yazıyodu ben admin olurum onları banlarım diyorsanız size iyi adminlikler ...
Consul9
Üye
grup zaten war amaçok fazla aktif değil ben üyeyim gruba gruba gelebilmek için Lazoflu(recep abi) ile temasa geçmelisiniz o size yapmanız gerekenleri söyler
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Bence hiç gereği yok...
! Hasan !
Üye
Konu Sahibi
bizim sitenin dışında üye olmaz ben o işi ayarlarım
Perfect!
Üye
yapılabilir de gerek yok konuşmak istediğn kişilerin profiline yazabilisin yada eğer varsa eposta adresini alabilirsin profilden
Rich4arD
Üye
Hmm.. YorumLarı bi okudum da bencede pek gerek yok asLında Gerçi ankette oyumu Evet ' e verdim .d