msn deki casus

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serseri32

serseri32

Üye
    Konu Sahibi
msn deki casus
arkadaşlar bilgisayarda casus olup olmadığını ve nasıl silineceğini aşağıda yazıyo.ben bi siteden aldım ve bendede casus war aşağıda yazanlara göre.ne kadar doğru???sileyimmi onu???

&- baslat/calıstır / cıkan yere cmd yazın ve enter işte karsınızda bir dos penceresi
&- cıkan bu pencereye net user (net bosluk user) unutmayın arada bosluk var neyse yazdık entere bastık simdi o pencerede kac kullanıcı var gösteriyor ewt orada support_388945a0 adında bir hesap varsa senin pc dede casus vardır eyer yoksa no problmm
var diyelim nasıl kurtulacaz.?
&-net user SUPPORT_388945a0/delete yazdık ve entere bastık işte kurtuldunuz restart pc.

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
o kadar cabuk değil :D o her zaman var Microsoft'un uzak masa üstü yardım için kullandığı sistem ;) her zaman gelir o merak etme Casus microsoft :P

cllgr

cllgr

Üye
aynı şey benimkindede cıkıyor,casus var demekmi oluyor.pcm@ster kardeş iyiki söyledin,içimize su serptin.yoksa silecegiz diye ugraşıp duracaktık.sagol...

serseri32

serseri32

Üye
    Konu Sahibi
ya peki ben xp kullanıyom.ne gibi önlemler almalıyım kişilerin benim bilgisayarıma girmemeleri için?

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Linux kullanacaksın :D ;)

tanzer

Üye
Originally posted by serseri32@Oct 24 2005, 11:30 PM
ya peki ben xp kullanıyom.ne gibi önlemler almalıyım kişilerin benim bilgisayarıma girmemeleri için?
[post=198461]Quoted post[/post]​

spya karşı prog.lar var mesela spybot yada ad-aware gibi bunlar etkili prog.lar ve internetten bulabileceğin prog.lar

serseri32

serseri32

Üye
    Konu Sahibi
bende sadece norton antivirüs 2005 war.yetmez mi???

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Programın işlevselliği & Güncelliği önemli çünkü her zaman yeni bişiler ortaya atıyorlar. genelde Bilgisayarınız çalıştırdığı (sistemin) programları ve kendi çalıştırdığınız programları Öğrenin ... Ctrl+Del yaparak hangi uygulamaların çalıştığını göz gezdirin yabancı bi program varsa büyük bi ihtimal spy veya protat veya client server'dır. onu iptal edin ve bulunduğu klasörü bulun. eğer yamuk bi programsa silin değilse mesele yok ;)

tanzer

Üye
Originally posted by serseri32@Oct 24 2005, 11:37 PM
bende sadece norton antivirüs 2005 war.yetmez mi???
[post=198465]Quoted post[/post]​

norton antivirus programı(spylara karşı ne kadar etkili olur bilmem) benim yazdıklarım spy proramları onları yada onlardan birini kullansan için biraz daha rahat olur

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Originally posted by PcM@STéR@Oct 24 2005, 11:32 PM
Linux kullanacaksın :D ;)
[post=198463]Quoted post[/post]​
şu yaşıma qeLdim daha Linux kullanmayı bırak görmedim bile :D

technonur

technonur

Üye
millet olarak o kadar pimpirikliyiz kii microsoftun işi gücü yok bizim pcye casus sokacak hadi soktu diyelim ne bilgimi alacak olsa olsa 2resmime bakar o kadar :D
şunuda hatırlatayım microsoft öyle birşey yapmasa bile siz hangi sitelere girdiğinize göre onlar düşüncenizi açığa çıkarabilirler şekil a google ilgilendiğiniz şeye göre reklam yollayacak yakında cep telefonlarına

polifonikali

Üye
çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt