MSN de mail kutusunu tıkladığımda IE değilde Firefox da açılma imkanı varmı

Sponsorlu Bağlantılar

vera

vera

Üye
    Konu Sahibi
MSN de mail kutusunu tıkladığımda IE değilde Firefox da açılma imkanı varmı
Firefox kullanıyorum Varsayılan tarayıcım Firefox olmasına rahmen Windows Live Messenger da gelen mail kutusuna tıkladığımda Internet Explorerda açılıyor maillerim:(Maillerime bakmak istediğimde Firefox da açılma imkanı yokmu acaba...=(

• Beğen
Tepkiler: chakır66

ßurçiN

ßurçiN

Üye
varsayılan tarayıcı yap...

fanatikprisoner

fanatikprisoner

Üye
Evet varsayılan tarayıcı olarak firefox ayarlarsa açabilirsin....

Laz¥

Laz¥

Üye
Bunun olacağını sanmıyorum ama bilen bir arkadaş varsa paylaşsın mutlu oluruz şimdiden teşekkürler

neptune09

neptune09

Üye
abim ya ben bi türlü mail sayfasını açamıyorum tıklıyorum fayda etmiyor bi el atıversene bea xD

caqris

Üye
bende mail kutusunu IE ile açılmasını istiyorum firefoxla değil her defasında şifre girmek zorunda kalıyorum:vur

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Firefox'u aç , Araçlar/Seçenekler/Gelişmiş/Genel sekmesine geç.Orada "Öntanımlı sistem ayarları" diye bir bölüm var.Oradaki kutucuğu işaretle.

jeki01

jeki01

Üye
selam.
varsayılan tarayıcı olarak firefox u ayarlasan sorunun çözülür.
arkadaşlar zaten yardımcı olmuşlar.
iyi geceler.

nihat_0025

Üye
bende frefoxla açılmasını istiyorum fakat burda nasıl yapılacağı hakkında bilgi verilmemiş..o dediğiniz ön tanımlı yapmak..bendede zaten ön tanımlı olarak firefox ayarlı her zaman her şeyde firefox açılır ama sadece maiilere bakacağım zaman explorer açılıyor..buna bir çözüm önerebilecek bi arkadaş varsa bi akıl verirse iyi olur

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Ön tanımlı ile varsayılan arasında nasıl bağ yoktur yahu ? Bence senin ayarlarda problem var.Sonuçta varsayılan web hizmetini başlatırken diagnostic üzerinden çağırır.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Ön tanımlı ile varsayılan arasında nasıl bağ yoktur yahu ? Bence senin ayarlarda problem var.Sonuçta varsayılan web hizmetini başlatırken diagnostic üzerinden çağırır.

Aynen Katılıyorum :oke:

nihat_0025

Üye
valla hersekilde denedim..internet explorer ın exe sini sildim posta kutusu hiç açılmıyor.en adi tarayıcı internet explorer..virüs yuvası resmen 3 sene kullandım yaramaz..tamamen kurtulamdık gitti

nihat_0025

Üye
sorunun neden kaynaklandığını buldum..windowslive 9 u sevmediğim için 8.5 kurulu sistemde.sorunda bu 8.5 ne şekilde olursa olsun mailleril internet explorer le açıyor..9 kurulduğu zaman öntanımlı tarayıcı hangisiyse onla açılıyor.

Üst Alt