Msn De 24 Saat Online Görünmek İsteyenler Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
Msn De 24 Saat Online Görünmek İsteyenler Buraya
Evet arkadaşlar bunu bilenleriniz vardır belki ama ben bilmeyenler için yazıyorum.Ayrıca eskiden bu yöntemle ofline iken size yazılan mesajlar cep telimize gelirdi ama artık ücretli oldu o sistem,bizde bu şekilde yaparak mailimize gelmesini sağlıyoruz.Ve off line iken bize yazılanları mailimize bakıp görebiliyoruz.

girin

Kendinizi üye edin üyelikten 30 dk sonra felan cewrimdısı yerine hareketli görüneceksiniz siz kapalı iken size yazılanlar ise mail adresinize gelecek.

Kullanımı:
Joın Now dıyıp Formu Dolduruyosun Ve Operator olarak OTHER ı secıyosun Sonra MSN adresını Yazıyosun MAıl adresıne bı sıfre gelıcek SIfre degılde Kod O kodu Yazıp Oraya NExt dedıkten sonra Oturumu kapatıyosun tekrar actıgın zaman oluyor artık msn ı kapatırsan HAreketlı Gozukursun.

tofy

Üye
sağol msw teşekkürler

msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(tofy &#064; Jan 23 2006, 04&#58;08 AM) [post=260132]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sağol msw teşekkürler
[/b][/quote]
Rica ederim

S1FR3K1R1C1

Üye
Emeğine Sağlık..

amedian

amedian

Üye
tesekkurler msw

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
yahu 24 saat on-line gözükmek marifet değil ki önemli değilki hem sormazlar mı adama on-line sın bana neden yazmadın selamımı neden almadın diye millet saldırır. bence buna hiç gerek yok. saçma ötesi bir uygulama.

mAd_girL

mAd_girL

Üye
saol msw

VoLo

VoLo

Üye
teşekkürler msw

madmann

madmann

Üye
benden de bi ekleme
onu yaptığınızda ilk açılışta msn size bir soru soruyor eğer ewt demezseniz olmuyor ki bunu ewt demediniz varsayalım ayarlardan gizlilik var orada ki sekmeyi(kutucuk) doldurun

msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben şu an yaptım artık 24 saat online ım ... Çewrim dışı olunca otomatik sarı renk haline alıyor ... size atılan mesajlar mailinize geliyor... tavsiye ederim

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
iyi dalga haaa

<YGT>

Üye
çok teşekkürler iyi oldu bu ...

_aLTaN_

_aLTaN_

Üye
<div class='quotetop'>(msw &#064; Feb 4 2006, 11&#58;38 PM) [post=271868]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar ben şu an yaptım artık 24 saat online ım ... Çewrim dışı olunca otomatik sarı renk haline alıyor ... size atılan mesajlar mailinize geliyor... tavsiye ederim
[/b][/quote]
Bişi deil msw

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
dostum soyle bi sozlesme cikti karsima
sizede ciktimii

TURKISH

Turkcell Kullanici Sözlesmesi

Bu servis sadece Turkcell Faturali Hat kullanicilari tarafindan kullanilabilir.

MSN Mobile SMS servisinden size gönderilecek her SMS için 1 SMS bedeli ile ücretlendirilirsiniz. Size gelen uyari SMS&#39;leri sizin tanimladiginiz kurallar dahilinde gönderilecektir.

MSN Mobile SMS servisine göndereceginiz her sms için 1 SMS bedeli ile ücretlendirilirsiniz.

MSN Mobile SMS servisinden aylik en çok 100 SMS gönderilecektir.

Bu servis bir MSN servisi olup, MSN Genel Kullanim Kosullari geçerlidir.

msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(_aLTaN_ &#064; Feb 7 2006, 01&#58;03 PM) [post=273803]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(msw &#064; Feb 4 2006, 11&#58;38 PM) [post=271868]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
Bişi deil msw
[/b][/quote]

<div class='quotetop'>(jewel_ma20 &#064; Feb 10 2006, 11&#58;11 PM) [post=276601]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
dostum soyle bi sozlesme cikti karsima
sizede ciktimii

TURKISH

Turkcell Kullanici Sözlesmesi

Bu servis sadece Turkcell Faturali Hat kullanicilari tarafindan kullanilabilir.

MSN Mobile SMS servisinden size gönderilecek her SMS için 1 SMS bedeli ile ücretlendirilirsiniz. Size gelen uyari SMS&#39;leri sizin tanimladiginiz kurallar dahilinde gönderilecektir.

MSN Mobile SMS servisine göndereceginiz her sms için 1 SMS bedeli ile ücretlendirilirsiniz.

MSN Mobile SMS servisinden aylik en çok 100 SMS gönderilecektir.

Bu servis bir MSN servisi olup, MSN Genel Kullanim Kosullari geçerlidir.
[/b][/quote]

Hayır gelmedi ... Ben direk others seçip mail yazdım ... bir kaç gün sonra başka bir adres için yapmak istedim bu sefer telefon nosu istedi .. değiştiremedim ... acaba süresi mi doldu

fersag

Üye
albay msw sağol gerçektende işe yarar bu peki online görününce sana yazanları daha sonra görebiliyorsun değil mi;?

necxman

necxman

Üye
Bu sistem gmail içinde geçerli mi acaba? Ya da gmail için farklı bir programmı var? 6681 de mevcut malimi kullanarak nasıl yapabilirim?

madhead

madhead

Üye
<div class='quotetop'>(necxman &#064; May 20 2006, 10&#58;19 PM) [post=338932]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bu sistem gmail içinde geçerli mi acaba? Ya da gmail için farklı bir programmı var? 6681 de mevcut malimi kullanarak nasıl yapabilirim?
[/b][/quote]
+1

bende gmailimi msn adresi olarak kullanıyorum..ama denedim olmadı belkide ben yapamadım..farklı bi sayfa geliyor..eğer bu olayı gmailde yapmanın bi yolu varsa ALLAH rızası için bilgilerini bizden esirgemeyin..beklemedeyiz...

msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(fersag &#064; May 20 2006, 10&#58;09 PM) [post=338925]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
albay msw sağol gerçektende işe yarar bu peki online görününce sana yazanları daha sonra görebiliyorsun değil mi;?
[/b][/quote]
Evet sana yazılanlar mail adresine diyalog şeklinde geliyor ... Bence çok kullanışlı... mail göndermekle uğraşmıyosun

<div class='quotetop'>(necxman &#064; May 20 2006, 10&#58;19 PM) [post=338932]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
Sanırım sadece msn adresi ... çünkü adres te msn nin resmi adresi zaten

jeacona

jeacona

Üye
saolasan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt