MSN.COM Mağaza'da.. görünüm olarak süper..

Sponsorlu Bağlantılar

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
MSN.COM Mağaza'da.. görünüm olarak süper..

MSN haber uygulaması mağazada.. Benim gördüğüm en güzel haber uygulaması (bence) daha önce paylaşıldıysa affola..

TÜRKÇE Dil desteği ile uygulamaya;

'dan ulaşabilirsiniz. (Resim eklemeyi beceremedim :) )

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye

Muhteşem.. Hemen indirelim bari. :good:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bende wp uygulaması yok mu diye yakınıyordum :D
haber video resimler cok güzel

acoustic

acoustic

Üye
teşekkürler çok güzel oldu

darkwaters

Üye
öncelikle bilgi için teşekkürler uygulamayı da bu yazıyı görünce hemmen indirdim.
ne yalan söyleyeyim woooooaaaawww dedirten bi uygulama değil akıcılığı biraz prbolemli fotoğrafları yatay ekranda göremiyorsunuz 5 dakikalık kullanımımdan ilk olumsuz tespitim bu yine de fena değil kullanılabilir.

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle bilgi için teşekkürler uygulamayı da bu yazıyı görünce hemmen indirdim.
ne yalan söyleyeyim woooooaaaawww dedirten bi uygulama değil akıcılığı biraz prbolemli fotoğrafları yatay ekranda göremiyorsunuz 5 dakikalık kullanımımdan ilk olumsuz tespitim bu yine de fena değil kullanılabilir.

valla işte diğer haber uygulamalarının yanında çok öne çıkıyor uygulama. yani slide şeklinde. Mesela Store'daki mynet uygulamasından çok çok çok iyi bence..

darkwaters

Üye
valla işte diğer haber uygulamalarının yanında çok öne çıkıyor uygulama. yani slide şeklinde. Mesela Store'daki mynet uygulamasından çok çok çok iyi bence..

tabiki diğer türevlerine kıyasla iyi bi uygulama ama çok çok çok daha iyi olabilecek bi uygulama umarım ilgileneni vardır ve iyileştirilir.