MSN & Cift Sim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
no_body

no_body

Üye
    Konu Sahibi
MSN & Cift Sim
Merhaba Arkadaslar;

Piyasada, su an hem cift sim kart destekli olan, hem de MSN i bir arada kulklanabilecegim ve mumkunse uygun fiyatli bir cep telefonu var midir?

Ayrica msn in kullanim ucreti turkcell live messenger kadar da uygun olursa sevinirim.

Bu konuda gectigimiz gunlerde su an en cok msn destekli telefonun nokiada oldugunu dusunerek nokia ya mail attim, ancak kendilerin beni cep telefonumdan arayarak verdikleri bilgi, su an icin cift sim kart destekli bir cep telefonlarinin olmadigi idi... :S

Cevap veren herkese simdiden tesekkurler...

yasininyeri

yasininyeri

Üye
nokia bakalım taklit yapacagı modeli arıyor:) nokia varya dandik çin mallarıyla kıyaslanmayacak kadar geride kaldı zaten... milletimize sevgili türkiyemizde bizim vatandaşımıza adını satıyor falzadn verdiginiz her 200 ytl nokianın adına gidiyor yaptıgı makinalrdada bişi olsa neyse git neox yada prina yaga ng al bende orite var cift simi ben cok menunum hemde 1.3 önde 2.0 arkasında kamara var vede fşiyatı 290 ytl bak arastır AL KARDEŞ

no_body

no_body

Üye
    Konu Sahibi
Oncelikle yanit icin cok tesekkur ederim kardesim... Pekala bu telefonlarda turkcell yada avea windows live messenger destegi var midir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt