msn 7.5 de bas konuş özelliği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vista

Üye
    Konu Sahibi
msn 7.5 de bas konuş özelliği
Bas konuş destekli ve dinamik zeminlere sahip yeni sohbet uygulaması görüşmelerinizi çok daha interaktif hale getirecek.

Bas Konuş

msn 7.5 in en büyük yeniliklerinden birisi, bas konuş özelliği. dinamik zemin özelliğinde olduğu gibi karşınızdaki kişide msn 7.5 kullanıyorsa programın bas konuş özelliğinden faydalanarak tam olarak sesli sohbet olmasa da programı telsiz gibi kullanabilirsiniz. görüşme penceresinin altında yer alan "Voice Clip" (ses klibi) butonuna basın ve farenin tuşunu bırakmayın. Bu basma süresi içerisinde konuşmanızı yapın ve konuşma sonunda farenin tuşunu bırakın. fareyi bıraktıktan sonra konuşmanız karşı taraftaki kullanıcıya iletilecektir. Fare tuşu yerine F2 tuşuda kullanılabiliyor. F2 tuşuna basılı tuttuğunuz sürede konuşmanız kaydediliyor. tuş bırakıldığı anda konuşma karşı tarafa iletiliyor. konuşma kaydı başladıktan sonra ya konuşmanızı göndermekten vaz geçerseniz ne olacak? Msn geliştiricileri bu konuyuda düşünmüşler. Konuşma kaydetme aşamasında Esc tuşuna bastığınızda bütün kayıt iptal ediliyor. böylece karşı taraf vazgeçtiğiniz konuşmayı duymuyor.
Bu konuşma-kaydetme tabii ki sonsuza kadar olmuyor. F2 tuşuna ya da fare tuşu ile ses klibi basmaya başladığınız anda konuşma penceresi üzerinde bir bar ileri doğru gitmeye başlıyor. bar dolana kadar siz tuşu bırakmazsanız konuşmanızın o kadarı gönderiliyor.

(iyi konuşmalar ...)

Vista​
 


cllgr

cllgr

Üye
iyi bi özellik.
 
D3N1Z

D3N1Z

Üye
sağolasın i oldu bu
 

vista

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar daha bende neler var neler, hepsini paylaşacağım sizlerle...
 
gentleman

gentleman

Üye
teşekürler arkadaşım
 

gza22

Üye
aşkım nbr

--------------- Ekleme ---------------

öpüşelim mi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt