Msj Atarken Şebeke Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
negaTive*

negaTive*

Üye
    Konu Sahibi
Msj Atarken Şebeke Sorunu
Arkadaşlar Nokia 6300 Kullanıyorum, avea hattım var msj atarken arasıra şebeke birden düşüyor sol üst koşedeki çubukların hepsi kayboluyor... Geçenlerde Tele Format(Flash) attım ama sorun format atmadan öncede vardı şimdide devam ediyor bu benim bölgemdeki hattan mı yok sa telefondanmı kaynaklanıyor. Yardımlarınızı Bekliyorum...

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Arkadaşım sorun tabi ki de telefonunda değil Avea'da.. Eğer dosyaların falan gittiyse yazık olmuş :)

negaTive*

negaTive*

Üye
    Konu Sahibi
İşallah kısa sürede sorunu çözerler

arslansem

arslansem

Üye
Aveanın yer ile ilişkisi olan bi durum sorun yoktur telefonunda sanırım çünkü herkeste oluyor bu :oke:

serkan-55

serkan-55

Üye
avea,nın şebekesi zayıf oldugundan telefon şeciyor telefonlarında şebeke özelliklerine baglı birazda

johntra

Üye
ya arkdaslar bilmem biriniz sorunu bulabilir misiniz ama ben 6300 kullanıyorum ve türkcell hattım var ama kapalı alanlarda hiç cekmiyor operatörü bulamıyor ve operatör secimini elle yap dedigimde sadece avea'yı buluyor türkcelli bulamıyor hattan degil problem türkcell olan diger hatlarda da böyle ama avea'da cekiyor :( anlmadım çözüm söyleye bilirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim. . .

ibssm

Üye
selam arkadaslar elimde 6300 var şebeke problemi yaşıyorum çalıştığım yerde çekmiyor ama diğer telefonlar çekiyor anı model

office boyxD

:aha:anaa NEGATİF'İN ÇAKMASI ÇIKMIŞ LAA:d::kop::kop::kop:
(qurucunun)

drewmycntyre

Üye
aveadan kaynaklansa benim annem avea ona niye olmuyo cep telefonundandır galiba :hmmm

darülmendep

darülmendep

Üye
Bu arada harbiden çakma Negative çıkmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt