Motorola'nın yeni nesil Moto G modelleri Amazon üzerinden sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Motorola'nın yeni nesil Moto G modelleri Amazon üzerinden sunulacak
Moto G4 / G4 Plus modeller 17 Mayıs'ta resmi olarak duyurulacak.




Motorola, yakında önemli bazı duyurularını gerçekleştireceği etkinlik ile karşımıza gelmeye hazırlanıyor.17 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan etkinlik, eş zamanlı olarak Meksika ve Hindistan'da gerçekleştirilecek. Bu da tanıtılacak olan cihazların ilk olarak bu ülkelerde satışa çıkacağı anlamına geliyor.



Hindistan şu anda Çin'in ardından dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı ve bir çok firma gibi Motorola da bu ülkeye büyük önem verirken, yeni cihazlar Motorola G4 ve Moto G4 Plus adı ile bu ülkede satışa sunulacak.

Ayrıca firmanın resmi Twitter hesabı üzerinden gelen bilgiye göre de cihazlar Hindistan'da sadeceAmazon üzerinden satın alınabilecek. Bu oldukça önemli bir detay çünkü daha önce Motorola'nın akıllı telefonları online perakende devlerinden Flipkart üzerinden satışa sunuluyordu.

Kısa bir süre önce Motorola Moto G4'ün render görseli ortaya çıkmıştı. Motorola Moto G4 Plus'ın benzer tasarım ile geleceğini söyleyebiliriz.

Teknik özellikler açısından bakacak olursak eğer, cihaz 5" büyüklüğünde 1280x720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelecek. 2GB sistem belleği içerecek olan cihazın dahili veri kapasitesi de 16GB olarak yer alacak. Ayrıca 13MP arka kameranın cihazda yer alacağı ifade ediliyor.

Diğer taraftan Moto G4 Plus modeli ise biraz da üst olarak 3GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, 16MP arka kamera gibi donanım özellikleri içerebilir. Ayrıca ekran büyüklüğünün de 5.5" olması bekleniyor.

Motorola'nın yeni nesil Moto G modelleri Amazon üzerinden sunulacak
 
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty


Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Gorseller gözükmüyor
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Enterasanmiş
 


Üst Alt