MSI N1996 Anakart

Sponsorlu Bağlantılar

Modafone

Modafone

Üye
    Konu Sahibi
MSI N1996 Anakart
Herkese Merhabalar Elimde Msı n1996 Anakart,Sapphire x1550 64bit 256mb ekran kartı,1Gb Ram Var(dd2),300w Power,İntel Dual Core 2 e4500 Var..Anakart Sanırsam dd2.Ve pcı express Var.Bu Bilgisayarı Ne Kadar Adam Ederim.Ne Ekleyebilirim.Bilgi Verirmisiniz.

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Ewet canım babacanım elindeki ana kart DDR 2 ve eski bir anakart işlemci de eski birbiriyle uyumlu olacagını düşünüyorum senin burada yapacağın 2 şey var babacanım bir ekran kartı en az 128 bit ve paylaşımsız 1 gb bellekli ekran kartı sahibi olman ve ram 1gb onu da 4 gb ta yükselterek 3 ila 5 yıla kadar rahat kullanırsın fakat yüksek çözünürlük oyunlarda çok fazla performans bekle babacanım grafik tasarım ile uğraşıyorsan yine beklentileri karşılamaz şuan oyunlar ve grafik tasarım programları genel de 8 gb gibi ramler ile çalışıyor babacanım

Modafone

Modafone

Üye
    Konu Sahibi
Hocam İslemci ne kullanayim intel dual core 2 mi kullanayim Overclockmu yapim yoksa pentiummu ankarta baktim en son pentuim destekliyomus bide bunlarin hepsi bana kaca patlar...fiyat... Bide powerin yetecegi uygun ekran karti modeli
Hocam bide Bu kasa oyun icin degilde daha cok internete girip film izlemek icin olacak ozelleikleri o kadar cok olmasina gerwk yok. Yani kisacasi dukkan bilgisayari olacak Bilgisayar co kasiyo ben xp yukledim onda bile kasiyo

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Bunlar elinde yoksa satın almaktansa komple değiştirmek daha uygun olacaktır babacanım 700 ila 800 TL uygun pc bulabilirsiniz babacanım

Modafone

Modafone

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bizim burda bilgisayarci var ikinci elci sen bana sistemi ayakta tutmak icin bikac bisi soylErmisin.İdare etsin bir ikicsene

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Hocam bizim burda bilgisayarci var ikinci elci sen bana sistemi ayakta tutmak icin bikac bisi soylErmisin.İdare etsin bir ikicsene

Yukarıda açıkladım babacanım ne kadar ram ekran kartı Vs...

Üst Alt