ynsblk07
Üye
Ne gibi zorluklar var mesala single languageye format atarken
Ge60 0nd 459tr var freedos ama fiyatı daha fazla diğer özellikleri fazla.
Ve ben format atmıyı bilniyorum laptobu kargodan alıpta bilgisayarcıya götürmek istemiyorum.
- - - Eklendi - - -
Ne gibi zorluklar var mesala single languageye format atarken
Ge60 0nd 459tr var freedos ama fiyatı daha fazla diğer özellikleri fazla.
Ve ben format atmıyı bilniyorum laptobu kargodan alıpta bilgisayarcıya götürmek istemiyorum.
Bilgisayarcılar zaten parayı format atmaktan kazanıyor...
Arkadaşım bilmiyorsun tamamda Googledan araştırıp öğrenmek ne kadar zor olabilirki? bilgisayarcıya format attırmak ihtiyacı duyuyorsun
Bilgisayarcılar zaten parayı format atmaktan kazanıyor...
Arkadaşım bilmiyorsun tamamda Googledan araştırıp öğrenmek ne kadar zor olabilirki? bilgisayarcıya format attırmak ihtiyacı duyuyorsun
Windows 8 Single Language'yi bir araştır derim
selam arkadaşlar, bir problemim var. nokıa c7 kullanıcısıyım. telefonumu kardeşime vermiştim o da telefon ayarlarında şifreleme bölümünden telefona şifre koymuş sonra elinden düşürmüş şifreleme sırasındayken pili çıkarmayaın telefonu kapatmayın yazıyormuş. şuan telefonu açamuyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadrsteki ürün incelemesinden yola çıkarak MSI bilgisayarlar hakkında bilgi edinebilirsin.
fakatlinkteki gt70 serisi
Driver cd sini sormussun ustte ewt free dos larin yaninda o yil cikan son isletim sistemine ait driver cdsini veriyorlar bagzisi eski sistemede yuklenebiliyor yani 7,vista,xp gibi olmazsa netten bulursun sıkıntı olmaz
.drivereleri güncel tutmak zorundamıyım.güncellemesem bişi olurmu cok perofrmans kaybı yaşarmıyım
Tamam.
Win8 single language kullanıp mennun kalan varmı arkadaşlar.
Suan elimde win7 kurmuslar yarin win8 pro kurup deniycem pc cok super
Arkadasim cdyi taktik filormati attik ******.mi istedi sonra diyip geciyoruz ve tamamliyoruz formattan once indirdigin win8 ***** uygulamasini calistiriyorsun sistem yeniden baslatiliyor ve islem tamm orjinal win8 ama bunu yaptiktan sonra guncellemeleri kapatiyorsun yoksa sahtecilik verir verirse sorun olmaz yine ayni iskemi tekrarlarsin driver konusuna gelince zaten cdsinde gelen surumler kararli surum en az 3ay daha guncelleme gelmez o zamana kadar cdsindekileri kullanirsin sorun verirse netten guncellemesini yaparsin
kolaymış.hemen bi win7 cd si bulmalıyım
Win 8 pro yüklesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?