MSI GT683R LAPTOP bir bakın anlayanlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
covar

covar

Üye
    Konu Sahibi
MSI GT683R LAPTOP bir bakın anlayanlar.
arkadaşlar msı gt683r gaming laptop turbolu sizce nasıl bir bilgisayar oyun ve performans acısından tavsiye eermisiniz ?

ANIL

ANIL

Admin
Gayet iyi bir cihaz. GTX560M ekran kartı ile son oyunları oynayabilirsin. Disk dönüş 7200RPM o da iyi. Sorun yok bence alınabilir :oke:

covar

covar

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeşim laptopu ben aldım sadece bakayım görüşler nasıl 3600 tl sıfır aldım 1 hafta oldu 7200 rpm dönüş hızı ziyade 128 gb ssd disk var icinde pc 12 saniyede acılıyo ısınma sorunu yok 1 saatden fazla black ops 2 oynadım grafik ekran kartı 60 da kaldı işlemci 50 derceyi gecmedi cok acayip hızlı bir lptop ama 3600 tl edermi orası ? babamın hediyesi

mrt-06

mrt-06

Üye
Rami kaç bu msı nin?

covar

covar

Üye
    Konu Sahibi
Rami kaç bu msı nin?

özellikler şöyle
intel core i7 -2630Qm
ekran led panel 15,6 FHD 1920x1080
ram ddr3 12 gb 1333 mhz
750 gb harddisk 7200rpm ++ 128 gb ssd disk
ekran kartı nvidi gtx560m ddr5 192 bit
5+1 ses kartı hd speakers

mrt-06

mrt-06

Üye
bence iyi bir notebook.

covar

covar

Üye
    Konu Sahibi
bence iyi bir notebook.

3600 tl verdik ona o kadar özellik olması şart en güzel yanı ısınma sorunu yok kesinlikle Akşam prototype 2 ayarlar 1920x1080 de 35 fps altına düşmeden saatlerce oynuyorum ev sıcaklığında ısı değerleri max işlemci 60 ekran kartı 62 de sabit bi masa üstü bilgisayar gibi.

ugur1000

ugur1000

Üye
yav ram çok abartılı olmuş on iki gb :) ama harikaa bi pc ama masaüstüde alabilirdin 4-5 yıl sonra çöp olur sonuçta laptop :) masaüstü olsa gpu değiştirir 5-6 yıl kullanırdır ama belkı bu laptobunda deişiyorudur :) çünkü oyunlar daha hızlı gelişmeye başladı

covar

covar

Üye
    Konu Sahibi
yav ram çok abartılı olmuş on iki gb :) ama harikaa bi pc ama masaüstüde alabilirdin 4-5 yıl sonra çöp olur sonuçta laptop :) masaüstü olsa gpu değiştirir 5-6 yıl kullanırdır ama belkı bu laptobunda deişiyorudur :) çünkü oyunlar daha hızlı gelişmeye başladı

dostum masa üstü bilgisayarımda var imzamda yazıyor .

ugur1000

ugur1000

Üye
dostum masa üstü bilgisayarımda var imzamda yazıyor .
adam pro :D sen şimdi crysis 2 yide bitirmişsindir :yuru desene bir sürü canavarın var :D bende bi 2 yıllık laptopla 12 yıllık masaüstü var işte ara sıra masaüstüyle hasret gideriyorum :D pentium 3 650 mhz (overclockla 800 e çıkardım) ayrıca senin laptobun ısı değerleride normal benimki boşta bile 50 C ki oyun kartı değil bi laptopa göre iyi bi sogutma seninki valla iyi bulmuşsun :D

covar

covar

Üye
    Konu Sahibi
adam pro :D sen şimdi crysis 2 yide bitirmişsindir :yuru desene bir sürü canavarın var :D bende bi 2 yıllık laptopla 12 yıllık masaüstü var işte ara sıra masaüstüyle hasret gideriyorum :D pentium 3 650 mhz (overclockla 800 e çıkardım) ayrıca senin laptobun ısı değerleride normal benimki boşta bile 50 C ki oyun kartı değil bi laptopa göre iyi bi sogutma seninki valla iyi bulmuşsun :D

laptopumu övmüyorum ama alt tarafına bakınca sadece fan soğutma değilde hep bakır borularla cevrili oyunlarda ise hepsini söylüyorum boşta grafik kartı 20 ile 35 derece arası işlemcide aynen öle oyunlarda ise grafik en fazla 60 a cıktı işlemcide 55 i gecmedi 2 saat ev sıcaklığında oynuyorum hemde mesela akşam darksiders2 ayar 1920x1080 de 50 fps veriyo laptop 60 a cıkıyo arada msıgt683r oyun üzerine tasarlanmış laptop unutmayalım araba paraı verdim ısınsa geri iade ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt