Özledik valla yaa :(
Türe Üye iyavuzoz' Alıntı: Adalet meydanlarında iyi şanslar ! Genişletmek için tıkla ... Sen de boyle yapacaksan yaviz isimiz var
iyavuzoz' Alıntı: Adalet meydanlarında iyi şanslar ! Genişletmek için tıkla ... Sen de boyle yapacaksan yaviz isimiz var
Joker. Üye Türee biipppppppppppppp biiiiiiiiiiiiiip bbbbbbbbbbbbip sövdüm Ne kavgası ediyorsunuz ki ? Olan olmuş sonuçta(Yaşar banlanması çok üzücü tabii o ayrı)
Türee biipppppppppppppp biiiiiiiiiiiiiip bbbbbbbbbbbbip sövdüm Ne kavgası ediyorsunuz ki ? Olan olmuş sonuçta(Yaşar banlanması çok üzücü tabii o ayrı)
iyavuzoz Üye Türe' Alıntı: Sen de boyle yapacaksan yaviz isimiz var Genişletmek için tıkla ... bu lolün şeyi slogan gibi bişeyiydi yanlış bişey mi söyledim
Türe' Alıntı: Sen de boyle yapacaksan yaviz isimiz var Genişletmek için tıkla ... bu lolün şeyi slogan gibi bişeyiydi yanlış bişey mi söyledim
Türe Üye iyavuzoz' Alıntı: bu lolün şeyi slogan gibi bişeyiydi yanlış bişey mi söyledim Genişletmek için tıkla ... Ah yanlis anladim yine kusura bakma yaviz arada oluyor bana
iyavuzoz' Alıntı: bu lolün şeyi slogan gibi bişeyiydi yanlış bişey mi söyledim Genişletmek için tıkla ... Ah yanlis anladim yine kusura bakma yaviz arada oluyor bana
iyavuzoz Üye Türe' Alıntı: Ah yanlis anladim yine kusura bakma yaviz arada oluyor bana Genişletmek için tıkla ...